MYK'dan Mesaj

Merkez Yönetim Kurulumuz, ülkemizde son iki günde yaşanan ve çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiği olaylarla ilgili bir mesaj yayınladı.

06.02.2020

Van-Bahçesaray Karayoluna düşen çığın altında kalan minibüs için arama-kurtarma çalışmaları sürerken ikinci kez çığ düşmesi sonucunda, her iki kazada toplam 38 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve halen çığ altında kalan vatandaşlarımızın olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.

Bir taraftan ülkemizin doğusunda çığ kazası ile mücadele ederken, diğer taraftan batıda, Sabiha Gökçen Havalimanında bir uçak kazasının haberini aldık. Bu kazada da 3 kişinin hayatını kaybettiğini ve çok sayıda yaralımız bulunduğunu öğrenmiş bulunuyoruz.
Her iki kazada da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyor, ülkemizi derinden yaralayan bu tür felaketlerin son bulmasını ümit ediyoruz.
Petrol-İş Sendikası
Merkez Yönetim Kurulu adına
Genel Başkan
Süleyman Akyüz