• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

NEDEX’TE ANLAŞMA SAĞLANDI

Gebze Şubemizin örgütlü olduğu Nedex işyerinde 17 Haziran tarihinde başlayan grevimiz sona erdi. 12 Temmuz tarihinde sendikamız genel merkezinde yapılan toplantıda, tarafların karşılıklı çabası ve üyelerimizin taleplerinin karşılanması ile anlaşma sağlandı.

13.07.2021

Gebze Şubemizin örgütlü olduğu ve Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kurulu bulunan Nedex Kimya San. Tic. A.Ş. işyerinde 17 Haziran tarihinde başlayan grevimiz sona erdi. 86 üyemizin çalıştığı Nedex’te dün itibariyle grevin 26. günüydü.

Dün, (12 Temmuz) sendikamız Genel Merkezinde, Nedex ve Petrol-İş Heyetleri yeniden biraraya geldi. Gece geç saatlere kadar yürütülen müzakerelerde, tarafların karşılıklı çabası ile ortak paydada buluşulmuş, üyelerimizin söz konusu taleplerinin karşılanması ile anlaşmaya varılmıştır.

Dün yapılan toplantıda Petrol-İş Heyeti adına sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz, Gebze Şube Başkanımız Eyüp Akdemir, Şube Başkan Yardımcıları Şivan Kırmızıçiçek ve Dönmez Aytekin ile Nedex İşyeri Baştemsilcisi Ferdi Gülkırmızı, temsilciler Beşir Aslanoğlu, Eser Çağtar ve sendikamız toplu iş sözleşmesi uzmanı Tuğçe Kalyoncu; işveren heyeti adına ise Nedex Genel Müdürü Şinasi Beliğ Ünlüer, Nedex İnsan Kaynakları Müdürü Mercan Erkan,  KİPLAS Genel Sekreteri Av. Saadet Ceylan, KİPLAS Genel Sekreter Yardımcısı Av. Ulaş Z. Yıldız ile Av. Gönül Akgün Koyuncu yer aldı.

İmzalanan sözleşmenin sendikamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz.