• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

"Özelleştirme Karşıtı Mücadelemizi Ortaklaştırmanın Zamanı Gelmiştir"

08.04.2005

“ ÖZELLEŞTİRME KARŞITI MÜCADELEMİZİ

ORTAKLAŞTIRMANIN ZAMANI GELMİŞTİR ”

TEKEL’in bağlı ortaklığı Sigara Sanayi İşletmeleri ve Ticaret A.Ş.’nin özelleştirilmesi ile ilgili açılan ihalede teklif verme son günü olan 8 Nisan 2005 tarihinde Özelleştirme idaresinin önünde “ Protesto Eylemi ” yapıldı.

TEK GIDA-İŞ Sendikası Genel Başkanı Korkut GÜLER tarafından yapılan basın açıklamasının ardından “ Salla TÜRK-İŞ Düşecekler”, “Genel Grev, Genel Direniş”, “ Şalter İnecek, Hükümet Gidecek” sloganları ile konuşmasına başlayan TÜRK-İŞ Genel Başkanı Salih KILIÇ Özelleştirme uygulamalarına son vermeyen hükümeti ağır bir dille eleştirerek slogan atan TEKEL İşçilerine “ Mesaj Alınmıştır. Zamanı Gelince Gereği Yapılır.” diyerek yanıt verdi. Özelleştirme karşıtı eyleme, Sendikamızın Ankara Şube Başkanı ve Şube Yöneticileri ile TİS görüşmeleri nedeniyle Ankara’da bulunan Aliağa, Batman, Kırıkkale Şube Başkanları ve Şube yöneticileri de katıldılar.

Petrol-İş Sendikası

Ankara Şubesi

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı