• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

ÖZTAŞKIN VE DOĞANGÜL PETLAS'TA...

Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın ve Genel Mali Sekreterimiz İbrahim Doğangül 22 Haziran 2012 tarihinde Petlas Lastik Fabrikası işyerine, Kırıkkale Şube yöneticileri, Tüpraş işyeri temsilcileri, MKEK Barut işyeri temsilcileriyle birlikte ziyarette bulundular. İşyerinde Petlas yöneticilerinden Genel Müdür Yardımcısı Yahya Ertem ve İnsan Kaynakları Müdürü Mithat Durudoğan ile görüşen yöneticilerimiz Petlas'ın genel durumu hakkında bilgi aldılar.

Basın Servisi
27.06.2012

Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın ve Genel Mali Sekreterimiz İbrahim Doğangül 22 Haziran 2012 tarihinde Petlas Lastik Fabrikası işyerine Kırıkkale Şube yöneticileri, Tüpraş işyeri temsilcileri, MKEK Barut işyeri temsilcileriyle birlikte ziyarette bulundular. İşyerinde Petlas yöneticilerinden Genel Müdür Yardımcısı Yahya Ertem ve İnsan Kaynakları Müdürü Mithat Durudoğan ile görüşen yöneticilerimiz Petlas'ın genel durumu hakkında bilgi aldılar.

Petlas ve Petrol-İş Sendikası yöneticileri birlikte kurulan TBR Kamyon - Otobüs Radyal Lastik Fabrikası ile eski fabrikayı gezdiler .

Daha sonra Kırşehir'e gelerek sendikamız lokalinde Petlas işçileriyle biraraya gelen yöneticilerimiz taşeron şirkette çalışırken iskeleden düşen Abdullah İnce adlı işçinin ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundular.

 

 

Kaynak: Kırıkkale Şube