Petkim ve Tüpraş'ta yeni üyelere eğitim

Petrol-İş sendikası Aliağa şubesi olarak örgütlü olduğumuz Petkim ve Tüpraş işyerlerimizde 2010 girişli üyelerimize eğitim uzmanlarımız İsmail Hakkı KURT ve Erhan KAPLAN tarafından Konferans Salonumuzda eğitimler verildi.

12.11.2010

Petrol-iş sendikası Aliağa şubesi olarak örgütlü olduğumuz Petkim ve Tüpraş işyerlerimizde 2010 girişli üyelerimize eğitim uzmanlarımız İsmail Hakkı KURT ve Erhan KAPLAN tarafından Konferans Salonumuzda eğitimler verildi. Eğitim uzmanlarımız arkadaşlarımıza Temel Sendikal Konular başlığı altında sendika nedir, sendikal örgütlülüğün önemi, yaşamımızdaki işlevi vb. konuları yaşanan gerçeklerle örneklendirerek aktardılar. Sabah saat 10:00'da başlayan eğitimler verilen çay ve yemek aralarıyla 14:00’e kadar sürdü.

12 Ekim 2010 Salı(A),13 Ekim 2010 Çarşamba (D),15 Ekim 2010 Cuma (C) ve 16 Ekim 2010 Cumartesi (B) tarihlerinde yapılan eğitimlerin sonunda Şube Başkanı İsmail DOĞAN eğitime katılan arkadaşlarla sohbet etti. Üyelerimiz işyerinde yaşanan sorunlarını ve yaklaşan TİS sürecinden dolayı beklentilerini dile getirdiler.

Katılımın yüzde yüz sağlanması ve olumlu geri dönüşümler almamız bizleri ayrı mutlu etmiştir. Gençlerimiz Eğitime katılan arkadaşlarımız Sendikal eğitimlere daha sık yer verilmesi ve katılım sağlamak istediklerini dile getirdiler.

Eğitimlere daha sık yer vereceğimizi bildirir, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

Petrol-İş Aliağa Şubesi