• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Petrol-İş Sendikası Vanlı depremzedelere yardım elini uzattı

Petrol-İş Sendikası Adıyaman Şubesi Van'da yaşanan felaketin açtığı yaralarının sarılmasına yardımcı olmak amacıyla, depremde zarar gören ailelere yardım elini uzattı

02.02.2012

Petrol-İş Sendikası Adıyaman Şubesi Van'da yaşanan felaketin açtığı yaralarının sarılmasına yardımcı olmak amacıyla, depremde zarar gören ailelere yardım elini uzattı. 

Petrol-İş Sendikası Adıyaman Şube Başkanı Zeynal Eroğlu ve üyelerimiz  yardımları depremzede ailelere ulaştırdı. Zeynal Eroğlu, Van'dan Adıyaman'a gelen aileleri ziyaret ederek onlara ellerinden geldiğince yardımda bulunduklarını ifade ederek, "Yaklaşık 75 depremzede aileye Petrol-İş Sendikası olarak, merkez ve şube çalışanları olara katkı sağladık. Arkadaşlarımıza hem acılarını hafifletme hem de bu süreçte kendilerinin yanında olduğumuzu bildirme amacı ile Van'dan ilimize misafir olarak gelen ailelerimizle beraberiz. 

Sıkıntıları bizim sorunlarımız olarak biliyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapacağımıza söz veriyoruz. Bizler depremzede aileleri ilimizde görmekten çok mutluluk duyuyoruz. Depremin olduğu gün Van'a gitmiştim. 

Yaklaşık 5 gün deprem bölgesinde kaldım. Bu insanlar bizim insanlarımız. Depremzede ailelere Adıyaman'ın sıcağını ve huzurunun yansıtmamız gerekir. Bizler de kendimizce depremzedelere nasıl bir katkı sunmak istedik dedi. Yapılan yardımlardan dolayı düşüncelerini dile getiren depremzede aileler ise 

Adıyaman halkının kendilerine gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür etti.