• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Plascam Plastik ve Plascam Kalıp İşyerlerinde TİS İmzalandı

Gebze Şubemizin örgütlü olduğu Plascam Plastik Oto Cam Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Plascam Kalıp Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. işyerlerinde yeni dönem toplu iş sözleşmesi 29 Mayıs Pazartesi günü sendikamız genel merkezinde yapılan toplantı neticesinde imzalandı.

30.05.2023

29 Mayıs Pazartesi günü akşam saatlerine kadar süren ve tarafların anlaşmaya varmasıyla imzalanan sözleşme toplantısında Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, Plascam İşyeri Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yavuz Şeyranlı, Genel Müdür Yardımcıları Kaan Şeyranlı, Yiğit Şeyranlı, Genel Müdür Mehmet Bezal, İK Müdürü Buket Ergül, Gebze Şube Başkanımız Eyüp Akdemir, Başkan Yardımcılarımız Şivan Kırmızıçiçek ve Dönmez Aytekin (Mali), Plascam Plastik ve Plascam Kalıp İşyerlerinde çalışan temsilcilerimiz Volkan Çeküç, Muhammet Altunterim, Erdem Çağlın ile toplu iş sözleşmesi servisi uzmanlarımızdan Melis Akkuzu yer aldı.

İmzalanan toplu iş sözleşmesinin taraflara, Plascam Plastik ve Plascam Kalıp işyerlerinde çalışan üyelerimize ve örgütümüze hayırlı olmasını diliyoruz.