Pulver Kimya Direnişimiz 72. Gününde

Gebze Şubemiz öncülüğünde sürdürülen Pulver Kimya Direnişi 72. gününde. Bugün, sendikamız Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda direniş alanını ziyaret ederek Gebze Şube Yönetimi ve üyelerimizle biraraya geldi.

14.10.2022

Sendikamız Gebze Şubesi öncülüğünde sürdürülen Pulver Kimya direnişimiz bugün itibariyle 72. gününde. 4 Ağustos tarihinde başlayan mücadelemiz bütün kararlılığı ve ilk günkü coşkusuyla devam ediyor.

Pulver Kimya ve aynı üretim tesisi içindeki kardeş şirketleri Conta Elastik, Elastron Kimya, Riva Toz Boya ile Pulver Kimya’nın taşeron şirketi olan Subaşı Sosyal Hizmetler, Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde (GOSB) faaliyetlerini sürdürüyorlar. Bilindiği üzere sendikamız örgütlenme çalışmasını sürdürdüğü beş işyerinin dördünde yetkiyi almış, Elastron’da ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetki tespiti gelmesi bekleniyor.

Bugün (14 Ekim), sendikamız Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda direniş alanını ziyaret ederek Gebze Şube Yönetimi ve üyelerimizle biraraya geldi. Ziyarette, Pulver Kimya direnişimizin seyri, mücadelenin zafere ulaşması için atılacak adımlar üzerine değerlendirmeler yapıldı.