MYK Bayram Mesajı…

Ramazan Bayramınızı Kutlarız

Petrol-İş Yönetim Kurulu Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, bayramın insanlığa ve ülkemize sağlık, barış ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

23.05.2020

Dini bayramlar, hoşgörünün, dayanışmanın, paylaşmanın ve kardeşliğin tüm ulusça birlikte hissedildiği günlerdir. Daha fazla dayanışmaya ve birbirimize destek olmaya ihtiyacımız olduğu bir dönemde, temennimiz bu bayramın insanlığa ve ülkemize sağlık, barış ve mutluluk getirmesidir.

Salgın nedeniyle yüz yüze bayramlaşamayacak ve bir araya gelemeyecek olmamız, bayramın getirdiği manevi değerlerin etkisini azaltmayacak aksine birliğimizi ve zorlukları aşma azmimizi arttıracaktır.

Salgın ve mübarek Ramazan ayı boyunca fabrikada ve işyerlerinde alınteri döken tüm çalışanlara, üyelerimiz ve ailelerine, sağlık ve esenlikler içerisinde nice bayramlar diliyoruz.

Petrol-İş Sendikası
Merkez Yönetim Kurulu adına
Süleyman Akyüz
Genel Başkan