Samsun Sanat Tiyatrosu

16.10.2005

Samsun Sanat TiyatrosuKültür ve sanat etkinlerimiz içersisinde olan tiyatro etkinliğine 16.10.2005 tarihinde Samsun Sanat Tiyatrosu’nun ‘Seferi Ramazan Beyin Nafile Dünya sı ’ adlı oyunu sergiledik. Oyuna üyelerimiz yoğun ilgi gösterdi. Bu oyun bizleri düşünmeye ve sorgulamayı hatırlattı. Oyunun sonunda Samsun Sanat Tiyatrosu oyuncuları Atatürk’ün Samsun’a çıkış heykelini şubemize hediye etti. Hediyeyi şubemiz adına İdari Sekreter Turgut Düşova aldı ve yaptığı konuşmada sanatçılara teşekkür ederken sistemin televole ve magazin programları ile bizleri uyuttuğunu ama ne zaman ki bu ülkede sanat hak ettiği yeri alacak o zaman özgür bağımsız demokratik bir Türkiye olacağız. Biz Petrol-İş Sendikası olarak bu bilinçteyiz ve sanata kültüre katkı sunmaya devam edeceğiz dedi. Oyunu izleyenler coşkuyla ayrıldılar.