• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Sandoz Grup İşyerinde TİS İmzalandı

İstanbul 1 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu Sandoz Grup Sağlık Ürünleri İlaçları Sanayi ve Tic. A.Ş işyeri için yeni dönem toplu iş sözleşmesinin 13 Nisan Perşembe günü imzalanmasının ardından 10 Mayıs 2023 tarihinde, sendikamız genel merkezinde tarafların biraraya gelmesiyle imza töreni yapıldı.

10.05.2023

İstanbul 1 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu Sandoz Grup Sağlık Ürünleri İlaçları Sanayi ve Tic. A.Ş işyeri ile sendikamız arasında yürütülen toplu sözleşme görüşmeleri 13 Nisan 2023 tarihinde anlaşma ile sonuçlanmıştı.

10 Mayıs 2023 tarihinde sendikamız genel merkezinde Sandoz İlaç Yönetimi ile Merkez Yöneticilerimiz ve temsilcilerimizin katılımıyla imza töreni toplantısı yapıldı.
Toplantıya Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, Sandoz Türkiye Başkanı Cengiz Zaim, Fabrika Direktörü Didem Gelen, Sandoz Fabrika İnsan & Organizasyon Lideri Gizem Nur Baysal, Şirket Avukatları Özlem Oral Mamak, Ayşenur Erpi, Minel Sabancı, Şirket Danışmanı Mehmet Koçak, Sandoz İşyeri temsilcilerimiz Burhan Çuhadar, Ziya Selvi, Murat Bektaş ile toplu iş sözleşme servisi uzmanımız Tuğçe Kalyoncu yer aldı. 

İmzalanan toplu iş sözleşmesinin taraflara Sandoz işyerinde çalışan üyelerimize ve örgütümüze hayırlı olmasını dileriz.