• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Seminer

16.04.2005

Sendikamızın genel üye eğitimleri kapsamında yürüttüğü eğitimlerin sonuncusu Adıyaman şubemizde gerçekleştirildi.15 ve 16 Nisan 2005 tarihlerinde iki gün üst üste yapılan eğitimlere katılım çok yoğun oldu.

Öncelikle sendikamıza yeni üye olan özel güvenlik personeli arkadaşlarımızı hedefleyen eğitime, farklı birimlerden toplam 170 üyemiz katıldı. Büyük coşkunun yaşandığı eğitime Genel Merkez Eğitim Servisinden Süleyman Üstün ve Erhan Kaplan katıldı.

Eğitimlerin açış konuşması Şube Başkanı Hasan Basri Yüzer tarafından yapıldı. Hasan Başkan konuşmasında sendikal birliğin ve dayanışmanın öneminden bahsetti. Sendikanın her çalışanı kapsaması gerektiğini vurgulayan Hasan Başkan, Adıyaman şubesi olarak bu konuya dikkat ettiklerini ve bu kapsamda eğitimlere de çok önem verdiklerini belirtti.

Süleyman Hoca, değişen koşullara uyan bir sendikacılık anlayışı yerleştirmenin öneminden bahsetti. Buna göre dünyadaki değişimin ve gelişimin sendikal harekete ne türden etkilerde bulunduğunu anlattı. Son olarak tüm bu değişimlere uygun bir çalışma yürütülmesi için tüm kadroların hazırlanması gerektiğini belirtti.

Erhan Hoca ise, özel güvenlik personeli arkadaşlarımızın yasal durumlarını anlatarak başladı seminere. Daha sonra ise tüm sendikal kadroların yeni bir anlayışla örgütlenme hamlesi içine girmelerini gerektiğini açıklayan bir sunum yaptı.

Çok verimli, coşku dolu geçen iki günlük seminer boyunca biz Adıyaman şubesi olarak üyelerimizle çok daha sıcak bir ilişki kurabildik. Tüm üyelerimiz bu türden eğitimlerin daha sık yapılması talebini ilettiler. Biz de yeni dönemde her çalışanımızı kucaklayacak bir sendikacılık anlayışı ile eğitimlerimizi daha da çoğaltacağımızın sözünü verdik.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı