• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Sivas'ta katledilenler anıldı

02 Temmuz 1993 yılında Sivas’ta yakılarak öldürülen 35 insan, Aliağa Demokrasi Platformunun katkılarıyla, CHP Gençlik Kolları tarafından düzenlenen etkinlikle anıldı.
02.07.2006

02 Temmuz 1993 yılında Sivas’ta yakılarak öldürülen 35 insan, Aliağa Demokrasi Platformunun katkılarıyla, CHP Gençlik Kolları tarafından düzenlenen etkinlikle anıldı.30 Haziran Cuma akşamı saat 20.30’da Şubemiz Konferans Salonunda düzenlenen gecede, şiirler ve belgesel film gösteriminin yanı sıra “Grup Günışığı”nın verdiği mini konser yer aldı. Gecede Platform adına kısa bir konuşma yapan Aliağa Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı Mustafa Kabadayı, “egemenliklerinin devam etmesini, halkı birbirine kırdırarak sürdürmek isteyenlerin tuzağına düşmeden, aydınlık ve özgür bir geleceği birlikte kurabilmek için birlikte mücadele etmemiz gerektiğini, bunun için tüm emek ve demokrasi güçlerini birlik olmaya çağırdığını” söyledi.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı