• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

STORORPACK İŞYERİMİZDE VEDA YEMEĞİ

Basın Servisi
20.01.2013

Aliağa Şubemizin 2007 yılında birçok zorlukla mücadele ederek örgütlendiği Storopack işyerinde, Storopack grubunun Türkiye genelinden çekilmesi ve yatırımlarını durdurma kararı almasıyla kapatıldı.
2007 yılında örgütlendiğimiz Storopack işyerinde çalışan üyelerimiz ve aileleriyle veda yemeğinde buluştu. Şube Başkanımız İsmail Doğan, Şube Başkan Yardımcımız Cengiz Ç.TERECİ, Şube Başkan Yardımcımız (Mali)  Cemal TOPCU ve Petkim, Tüpraş işyeri yönetici ve temsilcilerimizin de katıldığı gecede duygulu anlar yaşandı.
Örgütlenme mücadelesini Storopack çalışanlarıyla birlikte yaşayan Genel Mali Sekreterimiz İbrahim DOĞANGÜL’ün katılmasıyla da gece farklı bir anlam kazandı. Gecede konuşma yapan Genel Mali Sekreterimiz İbrahim Doğangül o dönemde verilen mücadelenin zorluklarından ve tüm zorluklara rağmen yaşanılan güzel anları anlattı. Storopack çalışanlarının Petrol-iş tarihinde yerini aldığından bahseden Genel Mali Sekreterimiz İbrahim Doğangül tüm çalışanlara mücadele dolu yılların anısına plaketlerini takdim etti.

Kaynak: Aliağa Şubesi