• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

ŞUBEMİZDEN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI YARDIM

24.09.2008Şubemiz ve Kırıkkale Tüpraş Çalışanları Derneği tarafından her yıl düzenli şeklide yapılan yardımı, Kırıkkale Valiliğinin tavsiyesi üzerine Keskin İlçesine bağlı Ceritmuminli İlköğretim Okulu'na yapıldı.
24.09.2000

24.09.2008Şubemiz ve Kırıkkale Tüpraş Çalışanları Derneği tarafından her yıl düzenli şeklide yapılan yardımı, Kırıkkale Valiliğinin tavsiyesi üzerine Keskin İlçesine bağlı Ceritmuminli İlköğretim Okulu'na yapıldı. Yardım kuruluşlarından gelen okul kıyafetleri, ayakkabılar ve gıda yardımı öğrencilere dağıtıldı.Okul Müdürüyle görüşme yapan Şube Başkanımız Recep SEFER, Şube İdari Sekreterimiz Mertgün ALTINOK, Tüpraş Çalışanları Derneği Başkanı Erdoğan ÇINAR,Tüpraş Çalışanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Muammer KUMBETLİ, üyelerimizin bu tür ekinliklerde hiç bir şeyden kaçmadıklarını ve her zaman bu tür etkinlilerde yanımızda olduklarını bu yardımların sürekli devam edeceklerini söylediler .Bu yardım Kampanyasında bize destek veren Ankara Trafik Mağazası, İstanbul Ekay Ticaret, Çalkaya Triko, Gazioğlu Dinlenme Tesisleri ve Ersoylar Sarrafı'na da ayrıca teşekkürlerimizi ilettik.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı