ŞUBEMİZİN 8. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

07.01.2008

GEBZE ŞUBEMİZİN 8. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDIŞube Başkanlığına Süleyman Akyüz yeniden seçildiGebze Şubemizin 6 Ocak 2008 tarihinde yapılan 8. Olağan Genel Kurulu'nda Şube Başkanlığına yeniden Süleyman Akyüz seçildi. Şube İdari Sekreterliğine Eyüp Akdemir, Şube Mali Sekreterliğine de Orhanettin Yıldız yeniden seçildiler.Gebze Şubemizin Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine de Dönmez Aytekin, Hüseyin Köse, Şivan Kırmızıçiçek ve Metin Aksu seçildiler. Şube Denetim Kurulu Asil Üyelikleri de Hüsnü Kuçun, Önder Zülfiye ve Ferhat Kurt'tan oluştu. Şube Disiplin Kurulu Asil Üyeliklerine ise Mustafa Tarcan, İbrahim Karataş ve Vedat Çetin seçildiler..rightdisabled = falsewidthLength = 620if (fp_ns6()) {document.getElementById("fpGalleryRightBtn_1931").style.visibility="hidden"}