Sumitomo'da Toplu Sözleşme İmzalandı

Çankırı Şubemizin örgütlü olduğu Sumitomo Rubber Akolastik San. ve Tic. A.Ş işyeri toplu iş sözleşmesi uzun müzakerelerin ardından 15 Haziran Çarşamba sabahı, sendikamız genel merkezinde imzalandı.

15.06.2022

Sendikamız Çankırı Şubesinin örgütlü olduğu Sumitomo Rubber Akolastik San. ve Tic. A.Ş işyeri  toplu iş sözleşmesi, 15 Haziran Çarşamba sabahı erken saatlere kadar süren toplantı sonucunda genel merkezimizde imzalandı.

Sumitomo toplu iş sözleşmesi toplantısında Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut,  Sumitomo CEO’su Toshihiko Komatsu, Fabrika Direktörü Eichi Hakoshima, İnsan Kaynakları Direktörü Katsuya Tajima, Çalışma İlişkileri Müdürü Bilal Ünal, İnsan Kaynakları Müdürü Ulviye Aliyeva, Fabrika Direktörü Asistanı İpek Gülüç, CEO Asistanı Sultan Ferizan Uzun, KİPLAS Yönetim Kurulu Danışmanı Av. Saadet Ceylan, Av. Ozan H.Aydın, Onur Gözütok, Çankırı Şube Başkanımız Halil İbrahim Topcu, Başkan Yardımcılarımız Murat Danacı, Ayhan Bostancı (Mali), Sumitomo İşyeri Temsilcilerimiz İsmet Sütlü, Hüsnü Can Teköz ile toplu iş sözleşme servisi uzmanlarımız Av. Serpil Aksakal ve Tuğçe Kalyoncu yer aldı.

İmzalanan sözleşmenin taraflara, Sumitomo işyerinde çalışan üyelerimize ve örgütümüze hayırlı olmasını diliyoruz.