• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

TBMM Başkan Vekili Kocaeli Şubemizi Ziyaret Etti

Ziyarette dünya ve ülke gündemi, ülkemiz ekonomisinde yaşanan sıkıntılar, çalışma hayatında karşılaşılan zorluklar, sendikalaşmanın önündeki engeller gibi başlıklarda değerlendirmeler yapıldı.

12.05.2022

TBMM Başkan Vekili CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Genel-iş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük, İzmit Belediyespor Kulübü Başkanı Uğur Koştur, Tüpraş İzmit Rafinerisi'nden üyelerimiz Samet Ergül ile Murat Küçükyıl 12 Mayıs Perşembe günü Kocaeli Şubemizi ziyaret ettiler. Genel Sekreterimiz Salih Akduman'ın da yer aldığı ziyarette, ev sahipliğini Kocaeli Şube Başkanımız Nesimi Yetişoğlu, Başkan Yardımcılarımız Kamil Keskin ile Teoman Aydınoğlu yaptı.

Ziyarette dünya ve ülke gündemi, ülkemiz ekonomisinde yaşanan sıkıntılar, çalışma hayatında karşılaşılan zorluklar, sendikalaşmanın önündeki engeller gibi başlıklarda değerlendirmeler yapıldı. Sohbet sonrasında Şube Başkanımız Nesimi Yetişoğlu nazik ziyaretlerinden dolayı TBMM Başkan Vekili Haydar Akar'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.