• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Yeni dönem, yeni salon

Temsilci Eğitimi başarıyla tamamlandı.

Bahar 2016 Dönemi içinde planlanan Temsilci Eğitimlerinin ilki 22 ve 26 Şubat 2016 tarihlerinde, İstanbul'da Genel Merkez'de yapılarak başarıyla tamamlandı. Bu dönem yapılan Temsilci Eğitimi birkaç yönden de “ilk” olma özelliği taşıyor. Genel Merkezde yenilenen ve daha modern hale getirilen toplantı salonunda yapılan ilk eğitim oldu. Kimi servislerimizin de ilk kez temsilcilerimizle buluştuğu bir eğitim oldu. İşçi Sağlığı Servisi ile Muhasebe servislerimiz yıllar sonra ilk kez eğitimlere katkıda bulundular.

26.02.2016

Bu eğitim eski/yeni tüm temsilcilerimiz için değil, sadece yeni seçilen temsilcilerimize dönük olarak yapıldı. Pazartesi günü kısa bir hoşgeldiniz seremonisi ile başlayıp Cuma günü Merkez Yönetim Kurulu ile yapılan toplantının ardından sertifika verilmesiyle sonlanan 5 günlük eğitime çeşitli şubelerimizden ilk kez seçilmiş 35 temsilci arkadaşımız katıldı. Katılımcı temsilcilerimizin derslerde gösterdiği disiplinin takdire şayan olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Bütün temsilciler, sabah tam 9'da başlayan ve akşam 17'ye kadar kesintisiz devam eden eğitimlere eksiksiz katıldılar.

Eğitim Servisi tarafından koordine edilip yürütülen Temsilci Eğitimi için sendikamızın diğer uzmanlık servisleri ihtiyaç çerçevesinde birer veya ikişer saat boyunca servislerinin hangi görevleri üstlendiğini, temsilcilerin bu uzmanlık alanlarından yararlanma yol ve yöntemlerini aktardılar. Genel merkez binasını dahi ilk kez gören temsilcilerimizin servislerin aktardığı bilgilerden çok yararlandığını gördük.

Temsilci Eğitimleri, bilgi aktarımının yanı sıra, temsilcilerimizin bir konu hakkında hazırlanma, grup içinde tartışma, müzakere ve çatışmaları çözme becerileri kazandırmayı da hedeflemekte. Arkadaşlarımızın hazırladıkları konuyu sunma ve karşı görüşlere cevap verebilme yeteneklerinin de sınandığı eğitimlerin temsilcilerimizin donanımlarına büyük katkı sunduğunu ve örgütsel ihtiyaçlara cevap verebildiğini rahatlıkla söylemek mümkündür.

Son gün olan Cuma günü Merkez Yönetim Kurulu ile temsilcilerimizin görüşmelerine tahsis edilmekte ve bu toplantıya uygun olan bütün MYK üyeleri katılmaktadır. Bu toplantıya da Genel Başkan Ali Ufuk Yaşar başkanlığında katılan MYK üyelerimiz, sendikamızı, sendikamızın ilkelerini, son dönemlerdeki gelişmelere dair Türk-İş'in ve sendikamızın yaklaşımlarını, politikalarını aktardılar ve temsilcilerin de görüşlerini aldılar. Örgütün en üst siyasi karar vericileri ile doğrudan görüşme ve fikirlerini paylaşma olanağı bulan temsilcilerin daha büyük kararlılıkla işyerlerine döndüklerini biliyoruz.

Sertifika töreni ile son bulan eğitimin temsilcilerimizin bireysel gelişimine ve donanımlarına çok olumlu katkı yaptığını düşünüyoruz.

Bahar 2016 içinde tarihi daha sonra şubelere iletilecek şekilde iki ayrı temsilci eğitimi planlandığını belirtelim.

Aşağıda eğitimlerde çekilen fotoğraflar ile katılımcıların isim, işyeri ve şubelerinin bulunduğu liste yer almaktadır.

ADI SOYADI
AHMET ATALAY
ERKAN ZORLU
ALPER ÖZTÜRK
NADİR DUMAN
HAKAN AYTAR
ALİ OSMAN YILDIRIM
RAMİS YAMAN
OSMAN ASLAN
RECEP ÇALIŞKAN
OSMAN GÜCÜK
VOLKAN KOYUNCU
TEZCAN KAR
YUSUF BEYAZIT
ORHAN ÖZTORUN
RAİF DEMİRLİ
OĞUZ BAHÇECİ
ATAKAN ALÇIN
EMRE KESKİN
MURAT DURAK
İBRAHİM ER
AYKUT YILMAZ
MURAT ALAN
TARIK SARI
MEHMET ALİ ÇEVİK
ENGİN ÖRNEK
KEMAL GÜMÜŞ
FEVZİ ŞENGÜL
DOĞU DEDE
OSMAN YAMALI
MUTLU ALTINKAYA
OLCAY ÇEPER
ETEM ÖZMEN
ALİ ŞAH GÜLTEKİN
SELÇUK ÖZTÜRK
AHMET AKTAŞ
ŞUBESİ
İST 1 NOLU
İST 1 NOLU
BURSA
BURSA
GEBZE
GEBZE
GEBZE
KIRIKKALE
İST 2 NOLU
ANKARA
ADANA
İST 2 NOLU
BURSA
BURSA
BURSA
KIRIKKALE
İST 2 NOLU
KIRIKKALE
KIRIKKALE
KIRIKKALE
İST 2 NOLU
İST 2 NOLU
KIRIKKALE
ADIYAMAN
TRAKYA
TRAKYA
DÜZCE
GEBZE
GEBZE
GEBZE
GEBZE
TRAKYA
TRAKYA
TRAKYA
İST 2 NOLU
İŞYERİ
POLİMER
POLİMER
AUTONEUM
PLASTİFORM
POLİN SU
POLİN SU
POLİN SU
PETLAS
SABA
ALPLA PLASTİK
ALPLA PLASTİK
NEŞE PLASTİK
CONTİTECH
CONTİTECH
CONTİTECH
PETLAS
MEHMETÇİK V
PETLAS
PETLAS
PETLAS
NEŞE PLASTİK
NEŞE PLASTİK
PETLAS
SUBORGAP
JOTUN BOYA
JOTUN BOYA
NERO PLAST
MECAPLAST
MECAPLAST
MECAPLAST
MECAPLAST
ELBA BANT
JOTUN BOYA
JOTUN BOYA
İST ENERJİ

 

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı