• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Güz Dönemi'nde Genel Merkez binasındayız

Temsilci Yönetici Seminerlerinin ikincisi başlıyor

2012 Güz Dönemi Temsilci Yönetici Seminerlerinin ikincisi yapılacak.  10-14 Aralık tarihleri arasında İstanbul Genel Merkez binamızda yapılacak olan seminere 35'in üzerinde üyemiz davet edildi.

Basın Servisi
05.12.2012

Bilindiği gibi seminerlerimize sadece ilk kez temsilci ve yönetici seçilen ve daha önce bu eğitimde verdiklerimize benzer türde eğitimlere hiç katılmamış olan üyelerimiz davet ediliyor. Temsilci Yönetici Seminerleri'nin ana ağırlığı ve koordinasyonu Eğitim Servisi tarafından yürütülüyor; ancak bu arada örgütümüzün bütün servislerinden destek alınıyor. Bu şekilde, göreve ilk kez gelen üyelerimizin sendikal hayatlarında karşılaşacakları muhtemel sorunlara karşı daha donanımlı olmaları temin ediliyor.

Tüm gün eğitim
Sabah 9:30'da başlayan eğitimler, akşam saat 17.00'a  kadar sürecek.

Üyelerimizin şubelere yollanan davetiyelerde belirtilen otele 9 Aralık Pazar günü akşamına kadar yerleşmeleri bekleniyor. Genel merkez binamız belirtilen otelden yürüme mesafesindedir.

Tüm katılımcıların birbirlerinin tecrübelerinden azami ölçüde yararlanacakları bir seminer diliyoruz.

Eğitim Servisi

Kaynak: Eğitim Servisi
 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı