Trakya Şubemizin Düzenlediği Futbol Turnuvası Sona Erdi

13 Eylül 2022 tarihinde başlayan ve iş kazası sonucu hayatını kaybeden İsmail Tilev adına düzenlenen futbol turnuvası 12 Ekim tarihinde sendikamız Genel Merkez Yönetiminin katılımıyla sona erdi.

13.10.2022

Trakya Şubemiz tarafından, iş kazası sonucu hayatını kaybeden TPAO çalışanı İsmail Tilev adına  düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Turnuva, 13 Eylül 2022 tarihinde başlayıp, 12 Ekim tarihinde sendikamız Genel Merkez Yönetiminin de katıldığı final maçı ile son buldu.

TPAO Trakya Bölge Müdürlüğü'nde düzenlenen final maçında Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda, TPAO Trakya Bölge Müdürü  Aytekin Murathan, TPAO Trakya Bölge Müdürü  Yardımcısı İlter Türkoğlu, Trakya Şube Başkanımız Mehmet Kaya, Şube Başkan Yardımcılarımız Ümit Çetintaş ve Hakan Örmeci (Mali) ile TPAO temsilcilerimiz ve üyelerimizin aileleri yer aldı.