• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

TÜPRAŞ 31. KURULUŞ YILINI KUTLADI

Tüpraş’ın 31. yıl kutlaması 14 Kasım Cuma günü Petrol-İş Sendikası Genel Sekreteri Ali Ufuk Yaşar, Petrol-İş Kocaeli Şube Başkanı Salih Akduman, Başkan Yardımcısı Nesimi Yetişoğlu ve işyeri temsilcilerinin katılımıyla Tüpraş İzmit Rafinerisi'nde kutlandı.

18.11.2014

Tüpraş Genel Müdürlüğü’nün bulunduğu İzmit Rafinerisi’ndeki tören, Koç Holding Enerji Grubu Başkanı ve Tüpraş Yönetim Kurulu Üyesi Erol Memioğlu, Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut, Petrol-İş Sendikası Genel Sekreteri Ali Ufuk Yaşar, Petrol-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Salih Akduman, Başkan Yardımcısı Nesimi Yetişoğlu, Tüpraş İzmit Rafineri Müdürlüğü İşyeri Baştemsilcisi Teoman Aydınoğlu, Temsilciler Kamil Keskin, Vahap Orhan, Bayram Tekiner, Taner Yalçın, Murat Kaya ile Tüpraş çalışanlarının katılımlarıyla gerçekleşti.

Genel Sekreter Ali Ufuk Yaşar kutlama töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Tüpraşlılık ayrı bir aidiyet ve kimliktir. 1985 yılında İzmit Rafinerisinde işbaşı yaptığımda bugün üst yönetimde görev yapan rafinericiler amirlerimdi. Biriktirdiğimiz anılar ve başarılanlar nedeniyle kıdem çok değerlidir. Tüpraş bugün yalnız Koç topluluğunun amiral gemisi değil, ülkemiz enerjisinin de amiral gemisi konumunda. Fuel Oil Dönüşüm Projesinin hayata geçmiş olması rafinerinin büyümesini, işletmenin adeta ikiye katlanmasını sağlayacak olması nedeniyle bölgemiz için de çok önemli bir gelişme. Türkiye’de tartışmasız lider, Avrupa’da yedinci, dünyada yeri olan böyle bir şirketin çalışanlarının bağlı olduğu sendikanın yöneticisi olmaktan onur duyuyorum. Bir başka özelliği ise ülkemizde belki de işçi sağlığı ve iş güvenliği konularında sürekli ve nitelikli eğitimlerin verildiği, denetimlerin uluslararası ölçülerde yapıldığı nadir şirketlerden biri olmasıdır. Bugün Türkiye’de her gün iş cinayeti yaşanırken, burada bizlere yaşamsal katkı sunan iş sağlığı uygulamalarının tüm iş kollarına örnek olmasını diliyor; 5 ve 35 yıl arası kıdem armağanı alan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.”

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı