Türk-İş Genel Sekreterinden Sendikamıza Ziyaret

Türk-İş Genel Sekreteri Pevrul Kavlak, 8 Eylül Salı günü genel merkezimize bir ziyaret gerçekleştirerek merkez yöneticilerimizle biraraya geldi.

08.09.2020

8 Eylül 2020 tarihinde Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak genel merkezimize gelerek Genel Başkanımız Süleyman Akyüz’ü ziyaret etti. Bu ziyaret esnasında Genel Sekterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan ve Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda da Genel Başkanımıza eşlik etti.

Gerçekleştirdiği ziyarette Türk-İş Genel Sekreteri Pevrul Kavlak ile merkez yöneticilerimiz emeğin güncel sorunları üzerine değerlendirmelerde bulundular.
Ayrıca Kavlak, sendikamızın 70.yılının da hayırlı olmasını diledi. Nezaket ziyareti ve iyi dilekleri için Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Kavlak’a teşekkürlerini iletti.

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...