Üyelerimize Açıklama

İnsanlığın çok kısa sürede yeniden huzurla, mutlulukla, güler yüzüyle dimdik ayakları üzerine kalkacağına olan inancımız kalıcıdır. Halkımızın dayanışma, fedakârlık, imece, elbirliği, topyekün seferber olma hasletleri devam ettikçe, güzel günlere olan güvenimiz ve inancımız da diri kalacaktır.

20.03.2020

Saygıdeğer Petrol-İş Üyeleri,

Dünyamız ve ülkemiz, henüz yeterince tanımadığımız Korona Virüs denen bir salgın felaketi ile uğraşıyor. Günlerdir uzmanların, sağlıkçıların, yetkililerin yaptığı açıklamaları dinliyoruz. Bu felaketten kendimize, çoluk çocuğumuza en küçük bir zarar gelmemesi için tedbirler alıyoruz.

Bizler, Petrol-İş sendikası olarak bu salgın günlerinde canla başla çalışmaya devam edip üretimi durdurmayan, hayatın her alanda devam etmesini sağlayan bütün işçilere, petrol, kimya, lastik, plastik, ilaç fabrikalarında risk altında çalışmaya devam eden üyelerimize, fırın, market, eczane, restoran, benzin istasyonu çalışanlarına, kuryelere, şoförlere, sokaklarda huzuru temin eden emniyet güçlerine ve elbette biz yurttaşların sağlığı için kendi hayatlarından fedakârlık yapan bütün sağlıkçılara, doktorlarımıza, hemşirelerimize en derinden şükranlarımızı sunuyoruz.

Sizlerin, emekçilerin sayesinde ülkemiz, inanıyoruz ki bu badireyi de atlatacaktır. Sizler sayesinde yeniden huzur dolu günlere ulaşacağımız günler yakındır.

Buradan bütün üyelerimize sesleniyoruz:

Petrol-İş Sendikası Genel Merkezi, 16 şubesi, bütün yöneticileri ve temsilcileri ile teyakkuz halindedir. Bizler işimizin, görevimizin başındayız. Hiçbir üyemizi geride bırakmayacağız. Sendikamız yanınızda, yanı başınızda olacak.

Saygılarımızla,

Merkez Yönetim Kurulu adına