• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

VEFAT

Üyemiz Emre Özcan Toprağa Verildi

24 Mayıs 2018 Perşembe günü 14:30 sularında, Ankara’nın Elmadağ ilçesinde faaliyet gösteren MKEK Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden üyemiz Emre Özcan toprağa verildi.

26.05.2018

MKEK Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası’ında 24 Mayıs 2018 Perşembe günü 14.30’da meydana gelen patlamada üyemiz Emre Özcan hayatını kaybederken, 4 üyemiz de yaralandı.

Evli ve 2 çocuk babası Emre Özcan, öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Elmadağ Mezarlığı’nda toprağa verildi.Cenazeye  sendikamız adına Genel Başkan Ali Ufuk Yaşar, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Mustafa Mesut Tekik, sendikamız Ankara Şube Başkanı Şuayip Gül, Başkan Yardımcıları Sabri Polat, Baki Turhan, Kırıkkale Şube Başkanı Recep Sefer, Başkan Yardımcıları Murat Kaya, Cevdet Karabıyık, ile Ankara Şubemizde örgütlü işyerlerinde çalışan temsilciler ve çok sayıda mesai arkadaşı katıldı. 

Sendikamız yöneticileri vefat eden üyemizin ailesine ve mesai arkadaşlarına başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.
Olayda yaralanan üyelerimizden Çetin Tiryaki taburcu edilirken, Fazlı Büken, Serkan Ceylan, Ömer Tosun’un tedavileri İbni Sina Hastanesi, Gazi Hastanesi ve GATA'da devam etmektedir.

Kazada patlama sonucu hayatını kaybeden üyemize Allah’tan rahmet, yaralı arkadaşlarımıza acil şifalar diler ve bu vesileyle konunun yakın takipçisi olacağımızı kamuoyuna bildiririz.