• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

28. OLAĞAN GENEL KURUL SONUÇLANDI

YENİ MERKEZ YÖNETİMİ BELİRLENDİ

Sendikamızın 28. Olağan Merkez Genel Kurulu seçimleri sonucunda Genel Başkan Süleyman Akyüz, Genel Sekreter Salih Akduman, Genel Mali Sekreter Erhan Yakışan, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda ve Genel Yönetim Sekreteri Ünal Akbulut oldu.

02.09.2019

Sendikamız 28. Olağan Merkez Genel Kurulu 31 Ağustos- 1 Eylül 2019 tarihleri arasında sendikamız Genel Merkezinde Petrol-İş üye ve delegeleri, konuk sendikalar, uluslararası sendikalardan misafirler, emek dostu kurum ve basın temsilcilerinin katılımıyla toplandı.

31 Ağustos Cumartesi günü sendikamız  Genel Sekreterlik görevini yürüten Ahmet Kabaca’nın açış konuşmasıyla başlayan Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Genel Kurulu yönetmek üzere Divan üyelerinin seçimi yapıldı. Divan, Türk-İş Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Koop-İş Genel Başkanı Eyüp Alemdar, Adıyaman Şube Başkanı Ali Tirpan, Aliağa Şube Başkanı Ahmet Oktay, Mersin Şube Başkanı Erçin Çulcu ve Bursa Şube Delegesi Nagihan Kanberoğlu’ndan oluştu.

Genel Kurul yurt içi ve yurt dışından gelen konukların, delege ve Merkez Yönetim Kurulu adaylarının konuşmalarıyla devam etti.

Sendikamız Merkez Genel Kurulunda 1 Eylül 2019 tarihinde yapılan oylama sonucunda Genel Başkanlığa Süleyman Akyüz, Genel Sekreterliğe Salih Akduman, Genel Mali Sekreterliğe Erhan Yakışan, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterliğine Niyazi Recepkethüda ve Genel Yönetim Sekreterliğine ise yeniden Ünal Akbulut seçildi.

Merkez Denetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu'na seçilen adaylarsa şöyle:
Merkez Denetim Kurulu Ziya Selvi, Abdulkadir Eligür ve Adem Çokdan’dan, Merkez Disiplin Kurulu ise Vahap Orhan, Asım Çavuşoğlu ve Erdem Üstünce’den oluştu.