Yeni Temsilci Eğitimlerinde 2. Grup Dersleri Başladı

13 Mayıs 2024 tarihinde başlayan Bahar Dönemi Yeni Temsilci Eğitimleri bugün 2. Grup dersleri ile devam ediyor.  Sendikamız Eğitim Servisi koordinasyonunda yürütülen Yeni Temsilci Eğitimleri beş gün sürüyor ve tüm uzmanlık birimlerinin katkısı alınıyor.

27.05.2024

Eğitimler Pazartesi - Cuma günleri arasında 5 gün sürüyor, beş günlük eğitimin dört günü Eğitim Servisi ve diğer tüm uzmanlık birimlerimize ayrılıyor, son gün Cuma öğlene kadar ise temsilcilerimiz ile sendikamız Merkez Yönetim Kurulu ile bir araya geliyor.

İkinci grup eğitimi bugün saat 09.00’da başladı. Sendikamız Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda eğitimin ilk saatlerinde temsilcilerimizle bir araya gelerek Petrol-İş eğitimlerinin önemi ve sendikal mücadeledeki anlamı üzerine konuşmasını gerçekleştirdi.

Niyazi Recepkethüda'nın konuşmasının ardından Yeni Temsilci Eğitimi, sendikamız Eğitim Uzmanı Erhan Kaplan'ın açış dersiyle devam etti. Eğitim süresince sendikal aidiyet, sendikal bağlılık, ortak hareket etmenin önemi, sendikal bağlılık, işçi sınıfı tarihi, Petrol-İş'İn tarihi ve emek mücadelesindeki yeri gibi birçok başlık ele alınıyor.