• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Yeni Yılınız Kutlu Olsun...

Sendikamız Merkez Yönetim Kurulu Yeni Yıl Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

31.12.2021

Bir yılı daha geride bırakıyoruz...

2021 yılında emekçiler açısından çeşitli zorluklar ve sorunlara tanık olduk. Özellikle son aylarda döviz kurlarındaki hareketlilik, hayat pahalılılığına ve halkın alım gücünde kayba yol açtı, geleceğe yönelik karamsar bir tabloya neden oldu.

Ancak umutsuzluğu haklarımıza sahip çıkarak, örgütlenerek, birlikte ve dayanışma ile aşabileceğimizi defalarca gördük. İşçi sınıfının birlik ve dayanışma gücü aydınlık yarınların teminatı olacaktır.

70 yılı aşkındır işçi sınıfı ve üyelerinin hakları için mücadele eden, sendikal harekete öncülük yapan Petrol-İş, üyelerinden aldığı güçle 2022 yılında da aynı kararlılıkla faaliyetlerini sürdürecektir.

Dünyada ve ülkemizde büyük zorluklarla geçen bir yılın ardından 2022 yılının, hayallerimizin gerçekleşeceği, daha iyi ve yaşanabilir bir dünya umudunun büyütüleceği bir yıl olmasını temenni ediyoruz.

Bunun için yıl boyunca fabrikalarda, sondajda, atölyede, laboratuvarda, tezgahta alınteri döken, yılbaşını çalışarak karşılayan üyelerimizin yeni yılını kutluyoruz.
2022 yılının tüm halkımıza, emekçilere ve Sendikamızın değerli üyelerine aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve başarı getirmesini diliyoruz.

Petrol-İş Sendikası
Merkez Yönetim Kurulu adına
Süleyman Akyüz
Genel Başkan

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı