• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

EĞİTİM

Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Üyelerimiz İçin Eğitim Programı Sona Erdi

Şube seçimlerini yapan kurul üyelerine dönük olarak planlanan Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu eğitimi 26-27 Şubat 2019 günleri içinde tamamlandı.

27.02.2019

Sendikamızın kalıcı eğitim türleri arasına giren eğitim, İstanbul'da genel merkez binamızda yapıldı. Konaklamalar ise misafirhanemizde gerçekleşti. Ankara, Adana, Bandırma, Mersin, İstanbul 1 Nolu, ve Aliağa Şubelerinin ilgili kurul üyeleri ile Merkez Disiplin Kurulu üyelerinin geldiği eğitim, toplamda bir buçuk gün sürdü.Eğitimde, Petrol-İş geleneğinde önemli bir yer tutan yönetim,denetim kurullarının ve örgütsel işleyişin düzenli gidişatından sorumlu disiplin kurullarının yasalara ve Petrol-İş tüzüğüne uygun olarak yapması gerekenler aktarıldı. Toplantı düzeni, örgütsel iletişim teknikleri, bilimsel ve kurallı çalışmanın yol ve yöntemleri ile denetim ve disiplin kurullarının görevleri tanıtıldı. Bu kapsamdaki sendikacılık tanımları yapıldı. Son olarak işçi sağlığı ve güvenliği konusundaki gelişmeler ve işverenlerin görevleri, işçinin yapması gerekenler konusunda İSİG ile temel iktisadi sendikal kavramlar eğitimi verildi.

Bir tam günlük eğitimin ardından, denetim ve disiplin kurulları gruplara ayrılarak nasıl bir denetim ve disiplin kurulu sorusuna cevap aradıkları bir grup çalışması yaptılar. Çıkan sonuçlar ve tartışmalar bundan sonraki eğitimler açısından da yol gösterici oldu.
İkinci günkü bu sunumların ardından arkadaşlarla Merkez Yönetim Kurulu toplantı yaptı. Bu toplantıda MYK sadece kurul işleyişi hakkında değil, ayrıca arkadaşlarımızın çeşitli konulardaki soruları ve sendikamızın tutumu da Merkez Yöneticilerimiz tarafından cevaplandı.
Aşağıda eğitime katılan üyelerimizin isim bilgileri ile eğitimler esnasında çekilen fotoğraflar yer almaktadır.

 

 

 

 

ADEM ŞEREMET
AYDIN GEVGİN
BARIŞ GÜLER
ÖZGÜR HOCAOĞLU
AHMET ARAZ
FATİH TANATAR
İRFAN LEVENT
ÖMER GÜRKAN
ZİYA SELVİ
SADIK ATAR
SERDAR OKUMUŞ
İLKER YÜKSEK
ADEM AYDIN
TAYFUN ÇELİKTÜRK
      ETİ MADEN
ETİ MADEN
SODA SAN
SODA SAN
TOROS TARIM
BOTAŞ
SODA SAN
NOVARTİS
SANDOZ
TÜPRAŞ
PETKİM
TÜPRAŞ
PETKİM
TPAO
      BANDIRMA
BANDIRMA
MERSİN
MERSİN
ADANA
ADANA
MERSİN
İST 1 NOLU
İST 1 NOLU
ALİAĞA
ALİAĞA
ALİAĞA
ALİAĞA
ANKARA
    DENETİM
YÖNETİM
DİSİPLİN
DENETİM
DENETİM
DİSİPLİN
YÖNETİM
DİSİPLİN
DENETİM
DİSİPLİN
DİSİPLİN
YÖNETİM
DİSİPLİN
DİSİPLİN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı