• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Acımız Büyük

Yüreğimiz Deprem Bölgesinde

"Petrol-İş Sendikası olarak hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyor, tüm vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." Merkez Yönetim Kurulumuz, bu sabah yaşanan depreme ilişkin bir açıklama yayınladı.

06.02.2023

Ülkemiz bu sabah 04.17’de meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın açıklamasına göre merkez üssünün Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem başta Adıyaman, Adana, Hatay, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa olmak üzere bölgedeki birçok şehirde şiddetli bir şekilde hissedildi.

Can kayıplarımızın ve yaralılarımızın olduğunu üzüntüyle takip ediyor, zorlu kış şartlarında tablonun daha fazla ağırlaşmamasını diliyoruz.

Petrol-İş Sendikası olarak hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyor, tüm vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Ülkemizin başı sağolsun.

Petrol-İş Sendikası
Merkez Yönetim Kurulu adına
Süleyman Akyüz
Genel Başkan

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı