• Sağlık Çalışanlarına Destek

Eti Maden Bandırma İşletme Müdürlüğü’nde çalışan Petrol-İş Sendikası'na bağlı işçilerden sağlık çalışanlarına alkışlı destek.
  • ÜRETİMDEKİ MİLYONLARCA EMEKÇİ KORUNMALI GEREKLİ ÖNLEMLER ALINMALIDIR

Merkez Yönetim Kurulumuz geçirdiğimiz bu zor günlerde çalışmaya devam milyonlarca emekçinin korunması için taleplerini açıkladı.
  • Merkez Yönetim Kurulumuzdan Kandil Mesajı

Tüm İslam aleminin, milletimizin, ve üyelerimizin mübarek Miraç Kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz.     Merkez Yönetim Kurulu adınaSüleyman AkyüzGenel Başkan
  • Üyelerimize Açıklama

İnsanlığın çok kısa sürede yeniden huzurla, mutlulukla, güler yüzüyle dimdik ayakları üzerine kalkacağına olan inancımız kalıcıdır. Halkımızın dayanışma, fedakârlık, imece, elbirliği, topyekün seferber olma hasletleri devam ettikçe, güzel günlere olan güvenimiz ve inancımız da diri kalacaktır.

Çanakkale Zaferi'nin 105. Yıldönümü Kutlu Olsun!

Dönemin yenilmez denilen donanması ve ordusuna karşı büyük bir inanç ve direnişle kazanılan Çanakkale Zaferi kutlu olsun.

SASA'da Bilgilendirme Toplantısı

Şubemiz kapsamında örgütlü olduğumuz SASA Polyester Sanayi A.Ş.

Yeni Temsilci Eğitimi İptal Edildi

Sendikamızın 23-27 Mart tarihleri arasında  yapacağı yeni temsilci eğitimlerinin üçüncüsü iptal edildi

Ankara Şubemize Ziyaret

Ankara Şubemiz kapsamında örgütlü olduğumuz işyerlerimizden BOTAŞ Genel Müdürlüğü ve BOTAŞ Doğalgaz İşletme ve Piyasa İşlemleri Bölge Müdürlüğü Yapracık işyerlerimizden yeni emekliye ayrılan üyeler

Rahmi Mamak Hayatını Kaybetti

Kırıkkale Şubemizin örgütlü olduğu Petlas işyerinde 12 Mart Perşembe günü, sabah saatlerinde iş kazası yaşandı.

Adana Şubemize Ziyaret

Adana Şubemizde örgütlü SASA Polyester Sanayi A.Ş.  işyerinde çalışan üyelerimiz 11 Mart Çarşamba günü şubemizi ziyaret ettiler.

SASA'da Grev İlanı Asıldı

Adana Şubemizin örgütlü olduğu SASA Polyester Sanayi işyerinde devam eden toplu sözleşme görüşmelerinde taraflar arasında henüz bir anlaşma sağlanamadı.

8 Mart İzmir Şube İşyerlerimizde Kutlandı

İzmir Şubemizin örgütlü olduğu işyerlerinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü kutlandı.

Sayfalar

ÜRETİMDEKİ MİLYONLARCA EMEKÇİ KORUNMALI GEREKLİ ÖNLEMLER ALINMALIDIR

Dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkileyen Korona Virüs salgını, giderek toplumsal ve ekonomik sonuçları ağırlaşan büyük bir sorun haline gelmektedir. Bu salgına karşı, devletin tüm kurum ve kuruluşlarını seferber etmesi, halkımızın da bu seferberliğe katılması ve dayanışma içerisinde olması zorunludur. Nitekim bu bilinçle, ülkemizde Korona Virüs vakasının tespit edildiği 10 Mart gününden itibaren başta sağlıkçılarımız olmak üzere yoğun bir çaba göstermekte, devlet kamu sektöründe bazı önlemler ...