• Yeni Örgütlendiğimiz As Si̇lvercup İşyerinde TİS İmzalandı

Trakya Şubemizin yeni örgütlenmiş olduğu As Si̇lvercup Plasti̇k San. Ve Ti̇c. A.Ş. işyeri’nde toplu iş sözleşmesi 14 Ağustos Salı günü genel merkezimizde imzalandı.
  • Eski Aliağa Şube Başkanı İsmail Doğan’ın Acı Günü

Eski Aliağa Şube Başkanlarımızdan İsmail Doğan’ın Babası vefat etmiştir. Merhum’un Cenazesi 15 Ağustos Çarşamba günü öğle namazını müteakip Nazilli Şirinevler Camii’nden kaldırılacaktır.
  • Merkez Yöneticilerimizden Ziyaret

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik, Ankara ve Batman Şubemizin örgütlü olduğu işyerlerini ziyaret ederek üyelerimizle bir araya geldiler.
  • Batman Şubemizden Ziyaret

Batman Şube Yönetim Kurulumuz, Batman Şubemize bağlı Ağrı Doğubeyazıt Botaş işyerimizi ve Ardahan Posof Botaş İnternational Limited (BİL) işyerindeki üyelerimizi ziyaret ederek değerlendirmelerde b

Mehmetçik Vakfı'nda TİS Taslak Çalışması Yapıldı

İstanbul 2 Nolu Şubemizin ve Ankara Şubemizin kapsamında bulunan Mehmetçik Vakfı Turizm Petrol İnşaat Sağlık ve Gıda Tic. Ltd. Şti.

Aliağa Şube Başkan Yardımcımız Veysel Gündüz’ün Kayınvalidesi Vefat Etti

Aliağa Şube Başkan Yardımcımız Veysel Gündüz’ün Kayınvalidesi, 6 Ağustos gecesi vefat etmiştir.

CHP Milletvekili Tekin ve İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'ndan Flormar İşçilerine Destek

2 Ağustos Perşembe günü CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Gebze Şubemizde sendikalaştıkları için işten atılan ve Gebze'de direnişte olan Flormar işçilerine destek amaçlı bir ziyaret gerçekleş

Ürosan Kimya'da TİS Görüşmeleri Başladı

İstanbul 1 Nolu Şubemize bağlı Ürosan Kimya San.A.Ş'de toplu iş sözleşmesi görüşmeleri 30 Temmuz Pazartesi günü genel merkezimizde başladı.

N.V. Turkse Perenco İşyerinde TİS İmzalandı

Batman Şubemizin örgütlü olduğu Kiplas İşverenler Sendikası üyesi N.V. Turkse Perenco işyerinde toplu iş sözleşmesi 24 Temmuz Salı günü genel merkezimizde imzalandı.

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut Kırşehir'de

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, 20 Temmuz Cuma günü Petlas Fabrikası’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kocaeli Şubemizden Üyemize Tebrik Mesajı

14-15 Temmuz 2018 tarihlerinde Sapanca Gölü'nde yapılan Türkiye Gençler Kürek Şampiyonası ve Deniz Küreği/Masterler Federasyon Kupası yarışlarında Türkiye 3.'sü olarak bizlere büyük gurur yaşatan ü

Flormar Direnişine Destek Ziyareti

Gebze Şubemizde örgütlenen ve örgütlendikleri için işten atılan Flormar işçileri, işyeri önündeki mücadelelerine kesintisiz ve coşkuyla devam ediyorlar.16 Temmuz Pazartesi günü HDP İstanbul Milletv