Adıyaman Şubemize Ziyaret

Adıyaman Sağlık İşçileri Sendikası Başkanı Salih Karababa, Aile ve Sosyal Hizmetleri Türkiye Sağlık-İş Başkanı İsmail Göksu ile Türkiye Sağlık Sendikası Adıyaman Kadın Kolları Başkanı İmran Şahan,

KONFEDERASYONUMUZ “TÜRK-İŞ’İN 70. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ” PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

31 Temmuz 1952 tarihinde Türk işçisinin hak ve çıkarını korumak için kurulan Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonunun (TÜRK-İŞ), 70. kuruluş yıl dönümünü Ankara’da bir dizi etkinlikle kutladı. Türk-İş’in düzenlediği organizasyonlarda, Genel Başkanımız Süleyman Akyüz başkanlığında; Merkez Yönetim Kurulu üyelerimizden ve TÜRK-İŞ İl temsilcisi Şube Başkanlarımızdan oluşan Petrol-İş Heyeti yer aldı.

Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda’dan Ece Seramik Grevine Dayanışma Ziyareti

Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda 30 Temmuz Cumartesi günü Düzce Şubemizin örgütlü olduğu Ece Seramik işyerinde toplu iş sözleşmesindeki yaşanan anlaşmazlıktan dolayı greve çıkan üyelerimizi ziyaret ederek moral verdi.

İstanbul 1 Nolu Şube Başkan Yardımcımız Ergün Artuç’un Annesi Vefat Etti

İstanbul 1 Nolu Şube Başkan Yardımcımız Ergün Artuç’un Annesi, bugün 28 Temmuz Perşembe günü vefat etmiştir.

ECE SERAMİK GREVİMİZ COŞKUYLA BAŞLADI

Düzce Şubemizin yeni örgütlendiği Zonguldak Çaycuma İlçesinde kurulu olan Ece Seramik Akrilik Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti. işyerinde aylardır devam eden müzakerelerden sonuç alınamaması üzerine 27 Temmuz Çarşamba günü grev uygulamasına başlandı.

TPI’da Birlik Kazandı

Sendikamız İzmir Şubesinde örgütlü TPI Kompozit Fabrikasında düşük ücretlere karşı başlayan mücadele 22 Temmuz Cuma günü işveren temsilcileri ile yapılan toplantı neticesinde sona erdi. Sendikamız Genel Merkez Yöneticilerinin de katıldığı toplantıda üyelerimizin talepleri karşılandı.

Adana Şubemize Çankırı Şubemizden Ziyaret

22 Temmuz Cuma günü Çankırı Şube Başkanımız Halil İbrahim Topcu ve Şube Başkan Yardımcımız Murat Danacı Adana Şubemizi ziyaret ederek Şube Başkanımız Abdül Mecid Dönmez ve Başkan Yardımcımız Cemale

Elba Bant İşyerinde TİS Müzakereleri Başladı

Trakya Şubemizin kapsamında bulunan Elba Bant Sanayi ve Ticaret A.Ş işyerinde, 19 Temmuz 2022 tarihinde tarafların biraraya gelmesiyle TİS görüşmelerine başlandı.

Sayfalar