DYO Boya İşyerine Ziyaret

Gebze ve İzmir Şube Yöneticilerimiz 17 Nisan Çarşamba günü örgütlü oldukları DYO Boya işyerini imzalanan toplu iş sözleşmesinin ardından ziyaret ettiler.  Ziyaret esnasında yöneticilerimiz üyelerim

Bursa Şubemiz ile Orhangazi American Life Arasında Kurumsal Anlaşma

Bursa Şubemiz ile Orhangazi American Life arasında üyelerimiz ve birinci derece yakınlarının uygun fiyatlarla yabancı dil eğitim hizmeti alması konusunda kurumsal anlaşma yapıldı.

Kırıkkale Tüpraş'ta İş Bırakma Eylemleri Devam Ediyor

Sendikamız ile Tüpraş işvereni arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde 12 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşen 8.oturumda da herhangi bir madde üzerinde uzlaşılamaması nedeniyle 15 Nisan

-RAVAGO İŞYERİNDE TİS AÇIKLAMASI -

Aliağa Şubemizin örgütlü olduğu Ravago ve Gebze Şubemizin örgütlü olduğu Enplast işyerinde çalışan üyelerimize toplu iş sözleşme görüşmeleriyle ilgili bilgilendirme amacıyla açıklama yaptık.

Bandırma Şubemizden Kıdem Tazminatı Açıklaması

Bandırma Şube Yöneticilerimiz 12 Nisan Cuma günü Eti Maden Boraks işyeri yemekhanesinde saat 11.45'te ve Sülfürikasit yemekhanesinde saat 12.30'da kıdem tazminatı ve tren ihalesi mahkeme sonucu hak

DYO’da TİS İmzalandı

Gebze ve İzmir Şubemizin örgütlü olduğu Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. işletmesinde yeni dönem toplu iş sözleşmesi 15 Nisan Pazartesi günü genel merkezimizde imzalandı.

Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimizden Batman Tüpraş Eylemine Destek

Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik, Tüpraş işyerinde toplu iş sözleşme sürecinde devam eden anlaşmazlıklar sebebiyle yapılan eyleme katılarak destek verdi.

Tüpraş İşyerinde Eylemlerimiz Tam Gün Olarak Devam Ediyor!

TİS MADDELERİMİZDEN BİZİM ALINTERİMİZ,EMEĞİMİZ,MÜCADELE RUHUMUZ,GELECEĞİMİZ,SENDİKAL ANLAYIŞIMIZ ALINMAK İSTENİYOR!

Sayfalar

Son Kalemiz KIDEM TAZMİNATI HAKKIMIZA DOKUNMA!

İşçi sınıfının en temel haklarından ve kazanımlarından birisi olan kıdem tazminatının, bir kez daha, reform adı altında fona devredilmesi ve emekçilerin en büyük güvencesi olan bu hakkın tırpanlanması gündeme getirilmiştir. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak dün açıkladığı programda, kıdem tazminatının bireysel emeklilik sistemi (BES) ile entegre edileceğini ve bu doğrultuda kıdem tazminatı reformu gerçekleştirileceğini belirtmiştir. Aynı açıklamada, işçi sınıfının son kalesi olarak gördüğ...