• Contitech İşyeri Yöneticilerinden ziyaret

18 Mart Pazartesi Günü Bursa Şubemizin örgütlü olduğu, Contitech Lastik Sanayi A.Ş İşyeri Genel Müdürü Kudret Dedek, İnsan Kaynakları Müdüresi Merve Uslu Genel Başkanımız Süleyman Akyüz’ü makamında ziyaret etti.
  • Yeni Örgütlendiğimiz OASİS İşyerinde TİS Taslak Çalışması Yapıldı

Ankara Şubemizde yeni örgütlendiğimiz OASİS Medikal Ürünler Kimya Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş işyerinde TİS görüşmelerine başlamak üzere TİS taslak çalışması 18 Mart 2024 tarihinde sendikamız gene
  • Genel Başkanımız Süleyman Akyüz’den Unilever Yöneticilerine Ziyaret

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz 18 Mart Pazartesi Günü  Gebze Şubemizin örgütlü olduğu, Unilever Sanayi ve Ticaret Türk Anonim Şirketi  Genel Müdürü Ali Fuat Orhanoğlu, Unilever Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Miray Tanışkan’ı, Unilever’in İstanbul’da bulunan genel müdürlüğünde ziyaret etti.
  • Çanakkale Zaferi 109. Yılında

Petrol-İş Sendikası Merkez Yönetim Kurulu, Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısyla bir mesaj yayınladı.

Yeni Örgütlendiğimiz Tarkett Turkey İşyerinde TİS Taslak Çalışması Yapıldı

Gebze Şubemizde yeni örgütlendiğimiz Tarkett Turkey işyerinde, TİS görüşmelerine başlamak üzere TİS taslak çalışması 13 Mart 2024 tarihinde sendikamız genel merkezinde yapıldı.

Nitto İşyerinde TİS Müzakerelerine Başlandı

İstanbul 2 Nolu  Şubemizin kapsamında bulunan Nitto işyeri için yeni dönem toplu iş sözleşme görüşmeleri tarafların biraraya gelmesi ile 13 Mart 2024 tarihinde genel merkezimizde başladı.
 Başlayan Nitto İşyeri toplu iş sözleşmesinin taraflara ve Nitto işyerinde çalışan üyelerimize ve örgütümüze hayırlı olmasını dileriz.

Eti Maden Genel Müdürlüğüne Ziyaret

12 Mart  2024 tarihinde sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz, Genel Yönetim Sekreteri Ali Haluk Koşar, Bandırma Şube Başkanımız Tuncay Topuz ve Şube Başkan Yardımcılarımız Ahmet Kınay ile Yalçın Karacaoğlu'dan (Mali) oluşan heyet; Eti Maden Genel Müdürü Özgür Saç ve Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Uyan’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Sendikamız Heyetine yine Eti Maden'de örgütlü bir diğer sendika olan Maden-İş Sendikası Genel Başkanı Nurettin Akçul ile Genel Başkan Yardımcısı Şeref Zeyrek de eşlik etti. Görüşmede Eti Maden İşletmesinde çalışan üyelerimizin çalışma koşulları ve son dönemde yaşadıkları zorluklar aktarılırken, daha iyi koşulların yaratılması için istişarede bulunuldu. Ziyaret, iyi niyet dileklerinin iletilmesinin ardından sona erdi.

TEMİ İşyerinde TİS İmzalandı

Batman Şubemize bağlı Transatlantic Petroleum Ham Petrol ve Doğal Gaz Arama ve Arama ve Üretim A.Ş işyerinde 12 Mart 2024 tarihinde anlaşma sağlanarak Ankara’da TİS İmzalandı.

İstanbul 1 Nolu Şubemiz 8 Mart'ı Kutladı

Sendikamız İstanbul 1 Nolu Şube 8 Mart Kadınların Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Gününü hem şubemizin örgütlü olduğu işyerlerinde hem de sendikamız Genel Merkezinde yapılan etkinliğe katılarak kutladı. Şube Yöneticilerimiz Genel Merkezde yapılan etkinliğe katılırken, örgütlü olduğumuz işyerlerinde temsilci arkadaşlarımız, kendi işyerlerinde çalışan kadın üyelerimizle bir araya gelerek günün anlam ve önemine dair sohbet ettiler, 8 Mart anısına karanfil hediye ettiler.

Genel Merkez Yöneticilerimiz İstanbul 2 Nolu Şubemizin 8 Mart Kutlamasına Katıldı

Sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz, Genel Mali Sekreteri Mehmet Kaya ve Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda, İstanbul 2 Nolu Şube tarafından düzenlenen 8 Mart etkinliğine katıldı. 10 Mart Pazar günü bir düğün salonunda yapılan ve şube yöneticilerimizin de yer aldığı etkinliğe şubemizin örgütlü işyerlerinden kadın üyelerimiz katıldı. Etkinlikte 8 Mart'ın tarihi ve kadınlar için önemine dair konuşmalar yapılırken, kadınların sendikalarda örgütlenmesi gerektiği üzerine duruldu. Eğlenceli geçen kutlama, müzik eşliğinde sona erdi.

Kırıkkale Şubemiz 8 Mart'ı Kutladı

Kırıkkale Şubemizde Kadınların Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü 8 Mart örgütlü olduğumuz işyerlerinde, şube yöneticilerinin katılımıyla kutlandı. Şubemizin örgütlü olduğu Tüpraş, MKE Barutsan ve Petlas işyerlerini ziyaret eden yöneticilerimiz bu işyerlerinde çalışan kadın üyelerimize günün anısına çiçek hediye etti.

Adıyaman Şubemiz 8 Mart'ta Üyelerimizle Bir Araya Geldi

Kadınların Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü 8 Mart'ta Adıyaman Şube Yöneticilerimiz, şubemizin örgütlü olduğu işyerlerini ziyaret ederek kadın üyelerimizle bir araya geldi. Kadın üyelerimize günün anısına karanfil hediye edilirken, 8 Mart'ın önemi üzerine üyelerimizle sohbet edildi.

Sayfalar

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...