SASA'da Bayramlaşma Merasimi

15.06.2018 tarihinde Adana Şubemize bağlı SASA POLYESTER SANAYİ A.Ş.

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Merkez Yönetim Kurulumuz Bayram mesajı yayınladı.

Birinci Ayında Flormar mücadelesi daha da büyüyor

13 Haziran Çarşamba günü siyasi parti, sendika ve derneklerin Flormar işçileri ile dayanışma ziyaretleri devam etti.

Düşova Trakya’da Flormar İşçileri İçin Basın Açıklamasında Bulundu

Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova ve Trakya Şube Yönetimimiz, anayasal haklarını kullanıp, sendikalı oldukları için işten atılan ve 30 gündür Gebze'de direnişlerine devam eden Flormar işçilerine destek amaçlı bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Bursa Şubemizden İşyerlerine Bayram Ziyareti

Bursa Şube Başkanımız Erhan Yakışan, Başkan Yrd. Hüseyin Gürkaş ve Başkan Yrd.

Kromsan İşçilerinden Flormar İşçilerine Destek

Mersin şubemizde örgütlü Soda Kromsan işçileri, sendikalaştıkları için işten atılan flormar işçileriyle, yanlarında olmasalar da dayanışma içinde olduklarını işyerlerinden gönderdikleri mesajlarla

İzmir Şubemizde Bayramlaşma Töreni

İzmir Şubemizde bayramlaşma töreni 13 Haziran 2018 Çarşamba günü İzmirde bulunan işyerlerimizin temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Flormar’a Destekler Devam Ediyor

Emek ve emekçiden yana birçok siyasi parti, sendika ve dernek  Flormar işçilerine mücadelelerinde yalnız olmadıklarını göstermek için dayanışma ziyaretinde bulunmaya devam ediyor.

Sayfalar

FLORMAR'DA DİRENİŞ SÜRÜYOR

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu bulunan ve ülkemizin önde gelen kozmetik firmalarından birisi olan Flormar'da işçiler, sendikalaştıkları için işten çıkartılıyorlar. Bugün itibariyle işten çıkarılan işçi sayısı 115'e ulaştı. İşveren önce sendikalaşma çalışmasının öncü işçilerini işten çıkarırken, şimdi başlayan direnişe destek veren işçileri işten atmaya başladı. Öyle ki, tezgah başında birlikte çalışırken işten atılıp direnişe geçen işçi arkadaşlarını alkışladığı için işçiler kapı önüne...