Suborgap'da TİS Taslak Çalışması Yapıldı

12 Aralık  Çarşamba günü Adıyaman Şubemize bağlı olan Suborgap işyerinde 2018-2019 dönemini kapsayacak toplu iş sözleşmesi için, TİS taslak çalışması genel merkezimizde yapıldı.

Batı Göz Hastaneler Grubu İle Anlaşmamız Yenilendi

Sendikamız ile Batı Göz Hastaneler Grubu arasında üyelerimizin uygun fiyatlarla göz sağlığı hizmeti alması konusunda kurumsal anlaşmamız yeni indirim olanaklarıyla yenilendi.

Durden’de TİS Taslak Çalışması Yapıldı

Gebze Şubemizin örgütlü olduğu DURDEN PLASTİK ÜRÜN VE YAPIŞ FİLM TİC SAN. A.Ş’de yeni dönem  toplu iş sözleşmesi taslak çalışması 10 Aralık Pazartesi günü genel merkezimizde yapıldı.

Aliağa Şubemizden Süperpak Ambalaj Çalışanı İşçilerin Dayanışma Gecesine Katılım

İzmir’in Torbalı ilçesinde bulunan ve Selüloz-İş Sendikasına bağlı Süperpak Ambalaj Fabrikası'nda çalışan işçilerin, toplu iş sözleşmesinde sıfır zamma karşı başlattıkları grev yaklaşık 175 gündür

Alpla Plastik'te TİS Taslak Çalışması Yapıldı

Gebze, Ankara ve Adana Şubemizin örgütlü olduğu Alpla Plastik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti  işyerinde 10 Aralık Pazartesi günü 2018-2019 dönemini kapsayacak olan toplu iş sözleşmesi için TİS taslak ça

Ankara Şubemizden Tanışma Etkinliği

Ankara Şubemiz kapsamında bulunan Botaş Genel Müdürlüğü'nde 7 Aralık 2018 tarihinde sendika temsilcilik odasında gerçekleştirilen tanışma etkinliğine Genel Müdür Burhan Özcan, Genel Müdür Yardımcıl

Aliağa Şubemizden İmza Kampanyası

Aliağa Emek ve Demokrasi Platformu 7 Aralık Cuma günü imza kampanyası başlattı.

Batman Şube Yöneticilerimiz Melih Han Bilgin’le Görüştüler

7 Aralık Cuma günü Batman Şube Başkanımız Şehmus  Kaygusuz ve şube yönetimimiz, TPAO Diyarbakır Sarıcak sahamızda TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin ile biraraya geldi.

Sayfalar

GRİPİN İLAÇ İŞYERİNDE ANLAŞMA SAĞLANDI

İstanbul 1 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu İstanbul-Avcılar'da faaliyetlerine devam eden ve yıllardır Petrol-İş'in örgütlülüğünü sürdürdüğü Gripin İlaç A.Ş. işyerinde 28 Kasım’da başlayan grev sona erdi. Sendikamızın İstanbul 1 Nolu Şubesi kapsamında örgütlü olduğu ve 83 üyemizin çalıştığı Gripin İlaç A.Ş. işyerinde, toplu iş sözleşmesinde anlaşma sağlanamaması üzerine  28 Kasım’da greve çıkılmıştı. 28 Kasım’da başlayan grev 7 Aralık Cuma günü tarafların genel merkezimizde biraraya gel...