• Hidrojen Peroksit İşyerinde TİS Taslak Çalışması Yapıldı

Bandırma Şubemizin kapsamında bulunan Hidrojen Peroksit işyerinde yeni dönem TİS Taslak çalışması 2 Aralık Perşembe günü, genel merkezimizde yapıldı.
  • Batman Şubemizde Asgari Ücret Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının çağrısı ve sosyal tarafların katılımıyla, asgari ücreti belirlemek üzere ilk toplantı bugün yapılıyor.
  • Adıyaman Şubemizde Asgari Ücret Açıklaması

• ÜÇ İŞÇİ KONFEDERASYONUNDAN ORTAK AÇIKLAMA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının çağrısı ve sosyal tarafların katılımıyla, asgari ücreti belirlemek üzere ilk toplantı 1 Aralık 2021 Çarşamba günü (yarın) yapılacaktır. 30 Kasım Salı günü TÜRK-İŞ, HAK-İŞ ve DİSK konfederasyonları "ASGARİ ÜCRET İNSANCA YAŞAMAYA YETECEK ÜCRET OLMALIDIR " başlıklı ortak görüş metnini  kamuoyuna açıkladılar.

29. Dönem Genel Temsilciler Kurulu Sonuç Bildirisi Yayımlandı

29. Dönem Genel Temsilciler Kurulu 25-26 Kasım 2021 tarihinde Antalya'da toplanarak ülkemizde yaşanan güncel gelişmeleri ve örgütsel çalışmalarını değerlendirmiştir.

Gebze Şube Yöneticilerimiz Ankara Şubemizi Ziyaret Etti

Gebze Şube Başkanı Eyüp Akdemir, Başkan Yardımcısı Şivan Kırmızıçiçek ve Gebze Şube Alpla Plastik işyeri temsilcileri 18 Kasım Perşembe günü Ankara Şubemizi ziyaret ederek, Ankara Şube Yönetimi ile

Alpla Plastik Tis Taslak Toplantısı Yapıldı

Alpla Plastik toplu iş sözleşmesi taslak çalışması 19 Kasım Cuma günü Ankara Şube toplantı salonunda yapıldı.

Batman Şubemize Ziyaret

Sendikamız Batman Şubesinin de örgütlü olduğu TÜPRAŞ'ın İnsan Kaynakları Müdürü Burak Yazıcıoğlu şubemizi ziyaret.

Ankara Şubemizde Bilgilendirme Toplantısı

18 Kasım 2021 Perşembe günü MKE Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası işyerinde yeni işe başlayan üyelerimize yönelik, Şube Başkanımız Ali Haluk Koşar, Şube Başkan Yardımcımız Sabri Polat, İşyeri S

Adana Şube Temsilciler Kurulu Yapıldı

Sendikamız Adana Şube Temsilciler Kurulu 17 Kasım  Çarşamba günü şube binamızda toplandı.

Merkez Yönetim Kurulumuzdan Kastamonu Valiliğine Ziyaret

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut 17 Kasım Çarşamba günü, Kastamonu Valisi Sayın Avni Çakır’ı makamında ziyaret etti.

Neşe Plastik İşyerinde TİS Taslak Çalışması Yapıldı

İstanbul 2 Nolu Şubemiz kapsamında bulunan Neşe Plastik işyerinde yeni dönem TİS Taslak çalışması 16 Kasım Salı günü, genel merkezimizde yapıldı.

Sayfalar