Tam 75 Yıldır Emeğin Mavi Bayrağı Türkiye’nin Dört Bir Yanında Dalgalanmaya Devam Ediyor.
Petrol-İş Emekçilerinden Türkiye İşçi Sınıfına; Onurla, Gururla Nice 75 Yıllara…
Genel Başkanımız Süleyman Akyüz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı 9 Eylül Salı günü makamında ziyaret etti. Genel Başkanımız Süleyman Akyüz’e, Kocaeli Şube Başkanımız Nesimi Yetişoğlu, Başkan Yardımcılarımız Kamil Keskin, Teoman Aydınoğlu ve Kocaeli Şube Yönetim Kurulu Üyemiz ve Gübretaş Baştemsilcimiz Necmettin Özgül eşlik etti.
Ziyarette sendikamız heyeti, yaklaşık üç aydır devam eden Gübretaş greviyle ilgili Petrol-İş’in talepleri ve üyelerimizin sorunları ve beklentileri konusunda Bakan Yumaklı’ya bilgilendirmede bulundu. Oldukça verimli geçen görüşme iyi niyet dilekleri ile ve Bakan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür edilerek sona erdi.
Gururla, onurla ve mücadeleyle geçen 75 yıl. Petrol-İş 75. yılında devraldığı mirasın sorumluluğunu farkındalığıyla, Türkiye işçi sınıfı için öncü, güvenilir ve mücadeleci sendikalarından biri olarak yoluna devam ediyor.