VI. Sosyal İnsan Hakları Ulusal Sempozyumu Bildiriler

Çarşamba, 12 Kasım, 2014 - 15:05

KASIM 2014

SOSYAL HAKLAR VI. ULUSLARARASI SEMPOZYUMU BİLDİRİLER KİTABI

Sosyal Haklar Bildiriler kitabı aşağıda yer almaktadır bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

En Yeniler

• Yüreğin Alınterinden Şiirler

Petrol-İş Marş Sözü yarışmasına katkı veren üyelerimizin şiirlerini içeren kitap çalışmamız sendikamız tarafından yayınlandı.   Yayınımızı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • MKEK ve TÜPRAŞ FİİLİ HİZMET SÜRESİ ZAMMI UYGULAMASI TEKNİK ÇALIŞMASI

5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu’nun 40. maddesinde değişiklik yapılmasını sağlayarak, ilk etapta patlayıcı imal edilen işyerleri ile petrol rafinerileri çalışanlarını uygulama içerisine dahil etmeyi planlayan çalışmalar kapsamında iki farklı kitap  sendikamız tarafından yayımlandı.   Yayınımızı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • Sosyal Güvenlik Sistemimizde Fiili Hizmet Süresi Zammı ve Uygulama Sorunları

• Petrol-İş Arşivi-8 "Sendikalı Ol!" (2008-2010)

Petrol-İş Arşivi-8 "Sendikalı Ol!" (2008-2010) Derleyen: Muazzez Pervan Baskı Tarihi: Temmuz 2015
  • Petrol-İş Arşivi-7 "Kadınlar Grevde" (2005-2007)