• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

VI. Sosyal İnsan Hakları Ulusal Sempozyumu Başlıyor

13-14 Kasım'da Anadolu Üniversitesi'nde

Petrol-İş Sendikası'nın da destekçileri arasında olduğu VI. Sosyal İnsan Hakları Ulusal Sempozyumu (SİHUS); 13-14 Kasım tarihlerinde Anadolu Üniversitesi İİBF ÇEEİ Bölümünce “ulusal” düzeyde gerçekleştirilecek.

12.11.2014

Petrol-İş Sendikası'nın da destekçileri arasında olduğu VI. Sosyal İnsan Hakları Ulusal Sempozyumu (SİHUS); 13-14 Kasım 2014 tarihlerinde Anadolu Üniversitesi İİBF ÇEEİ Bölümünce “ulusal” düzeyde gerçekleştirilecek.

Bu yıl Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü'nce düzenlenecek olan sempozyum, 13 Kasım Perşembe günü kampüs içerisinde yer alan Atatürk Kültür Merkezi'nde başlıyor. Petrol-İş Sendikası bu yıl  sempozyumda sunulacak olan bildirilerin yer aldığı kitabın yayına hazırlanmasını üstlendi. Kitabın PDF hali daha sonra SİHUS ve Petrol-İş Sendikası'nın web sitesinde yer alacak.

Sempozyuma sosyal haklar alanında çalışan akademisyenlerin yanı sıra, SGBP'na dahil sendikaların genel merkez yöneticileri, şube yöneticileri, temsilcileri, çok sayıda çalışan ve öğrencinin katılması bekleniyor..

Sempozyumun programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

http://www.sosyalhaklar.net/2014/program.pdf