Ravago'da TİS Görüşmeleri Başladı

Aliağa ve Gebze Şubelerimizin kapsamında bulunan  RAVAGO Petrokimya Üretim A.Ş işyerimizde TİS müzakereleri 26 Mayıs Perşembe günü genel merkezimizde başladı.

Mutlu Akü'de Çalışan Üyelerimizi Ziyaret

Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca ve Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova Mutlu Akü İşyeri'ne bir ziyarette bulundu.

Üyemiz Adem Karahan Toprağa Verildi

Kırıkkale Şubemizin örgütlü olduğu Petlas Lastik Fabrikası'nda çalışan 4/12 vardiyasında çalıştığı 01 Karışım Hazırlama bölümünde geçirdiği kaza sebebiyle 25 yaşında vefat eden üyemiz  Adem Karahan'ın cenazesi dün Kırşehir'de toprağa verildi.

Lisanslı Sporcu Üyemiz Özgür Bodur Hayatını Kaybetti

Çamardı İlçesi'ne bağlı Demirkazık Köyü'nde düzenlenen Dağcılık Federasyonu 1. Bölge Yaz Gelişim Eğitim Kampı'nda antrenör  olan sendikamız üyesi Özgür Bodur, rota açmak için tırmandığı Cımbar Vadisi'nde dengesini kaybedince yaklaşık 15 metre yükseklikten düştü.

Plastiform Sözleşme Bilgilendirmesi

Bursa Şube Başkanımız Erhan Yakışan, Başkan Yardımcımız M.Sedat Özturan ve işyeri temsilcilerimiz Plastiform Plastik San. A.Ş.

Medical Park Hastaneler Grubu ile Anlaşma Sağlandı

Petrol-İş Şubelerimizdeki üyelerimizin sağlık hizmetlerinden daha uygun ücretlerle ve daha sağlıklı hizmet alabilmesi için Medical Park Hastaneler Grubu ile anlaşma sağlandı. Üyelerimize  hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

Alanya Obaköy Otel'de Erken Rezervasyon Süresi Uzatıldı

Petrol-İş şubelerindeki üyelerimizin sosyal faaliyet ve aktivite hizmetlerinden aileleri ile birlikte daha uygun ücretlerle yararlanabilmesi adına “TAKSİM INTERNATIONAL GROUP HOTEL” bünyesinde hizmet veren Obaköy Oteli'nin Erken Rezervasyon süresi 30 Haziran'a kadar uzatıldı. İş Birliği Protokolü ile ilgili metin ekte yer almaktadır.

Plastiform İşyeri'nde TİS İmzalandı

PLASTİFORM Plastik San. Tic. A.Ş. işyerinde Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Sayfalar