“Sizi rahatsız etmeye devam edeceğiz”

İstanbul 2 Nolu Petrol-İş Sendikası'na üye olmalarının ardından işten çıkarılan ve 58 gündür direnişte olan ÇAN/Norm Sanayi işçileri için bugün, işyerinin Ataşehir'deki merkez ofisi önünde basın açıklaması yapıldı. Burada ÇAN/Norm yönetimine seslenen Petrol-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri İbrahim Doğangül, “Sendikalı olmak anayasal haktır. Kanunlara uyunuz. Uymazsanız sizi rahatsız etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Ankara Şubemizden BOTAŞ Çorum CS-13 Kompresör İstasyonunu'na Ziyaret

Ankara Ankara Şube Başkan Yardımcımız Sabri Polat, BOTAŞ Çorum CS-13 Kompresör İstasyonunu 26 Temmuz Pazar günü ziyaret etti. Ziyaret esnasında üyelerimizle bilgilendirme toplantısı yapıldı.

BOTAŞ'ta Çalışan Üyemiz Soytürk Adıgüzel'i Kaybettik

Ankara Ankara şubemiz kapsamındaki BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü(Yapracık) işyerinde çalışan üyemiz Soytürk Adıgüzel 19 Temmuz Pazar günü vefat etmiştir.

İskenderun Gübre'de Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Adana Adana şubemize bağlı, 52 üyemizin çalıştığı İskenderun Gübre Sanayii A.Ş.'de toplu iş sözleşmesi 23 Temmuz Perşembe günü Petrol-İş genel merkezinde imzalandı.

TrelleborgVibracoustic yönetimi bir an önce sözleşme masasına oturmalı

Bursa Petrol-İş Yönetimi 22 Temmuz Çarşamba günü, Bursa'da bulunan ve sendikanın örgütlenmesini tamamladığı TrelleborgVibracoustic şirketi küresel yönetiminden Avrupa İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Manfred Siefert ve şirketin Avrupa İşletme Konseyleri Başkanı Necdet Cirag ile bir araya geldi. Görüşmede işverenin işçilerin iradesine saygı duyması ve bir an önce masaya oturması talebi dile getirildi.

Toplu Sözleşme Süreci Hızlandırılmalı

Bursa Uzun zamandır örgütlenme çalışması yürütülen ve TİS süreci başlayan Contitech firması küresel yönetimi ile Petrol-İş Sendikası yönetimi arasında, 21 Temmuz Salı günü Bursa'da görüşme yapıldı. Görüşmenin ana amacı toplu iş sözleşmesi sürecinin hızlandırılmasıydı.

Trakya Şubemiz Suruç Saldırısını Protesto etti

Trakya Trakya şubemiz 20 Temmuz tarihinde Suruç'ta gerçekleştirilen hain saldırıyı protesto etmek amaçlı bir basın açıklaması düzenledi. Açıklama Lüleburgaz Demokrasi Meydanı'nda yapıldı.

Ceyhan Botaş'ta Üyelerimizle Bayramlaşma

Adana Adana Şube Başkanımız Abdul Mecit Dönmez ve Şube Başkan Yardımcımız Cemalettin Çetinkıran 15 Temmuz 2015 tarihinde Botaş Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğü Bayram nedeniyle ziyaret ettiler.

Sayfalar

TPAO'da Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Ankara, Adıyaman, Batman ve Trakya şubelerimizin örgütlü olduğu TPAO (Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı) Genel Müdürlüğü ve bağlı işyerlerinde toplu iş sözleşmesi imzalandı. ...