Gebze Sendikalar Birliği Toplantısı Yapıldı

Gebze Gebze Sendikalar Birliği üyesi sendika başkanları ve temsilcileri, 5 Aralık Cuma günü  yaptığı toplantıda, emeğin gündemini değerlendirdi. 2015 yılı bütçe ve asgari ücret görüşmeleri, kıdem tazminatının fona devredilmesi, metal grup sözleşmeleri, ücretlilerden alınan vergiler gibi konular ele alındı.

Batman Şube'ye Belediye Ziyareti

Batman Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Akel ve belediye başkan yardımcıları, Petrol-İş Sendikası Batman şubesine ziyaret gerçekleştirdi.

Batman Şube'den TÜPRAŞ eylemi

Batman Petrol-İş Sendikası Batman Şubesi'nin TÜPRAŞ eylemine işçiler yoğun katılım gösterdi.

Ürosan Kimya için grev ilanı asıldı

İstanbul 1 Nolu Petrol-İş Sendikası İstanbul 1 No'lu şubesine bağlı Ürosan Kimya Sanayi A.Ş'de 10 Aralık Çarşamba günü alınan grev kararı doğrultusunda grev ilanı asıldı.

Öztaşkın Duyarsız Patlayıcı Üretim ve Dolum Tesisi'nin Açılışın Törenine Katıldı

Kırıkkale Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu'nda, 11 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilen Duyarsız Patlayıcı Üretim ve Dolum Tesisi' nin açılış törenine, K

Trakya Şubemizden Temsilcimiz Emin Sertkaya'nın Acı Günü

Trakya Trakya şubemize bağlı Zentiva Sağlık Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. İşyeri'nde çalışan temsilcimiz Emin Sertkaya'nın babası 11 Aralık tarihinde vefat etmiştir.

Örgütlenme Çalışmaları Güçlenecek

Trakya Sanofi Aventis Asya Pasifik Bölgesi Sendikalar Ağı, 9 Aralık Salı günü, Singapur'da, Singapur Sendikalar Konfederasyonu binasında toplandı.

TÜPRAŞ Batman Rafinerisinde Eylem

Batman Petrol-İş Sendikası Batman şubesi, TÜPRAŞ’ta tek yanlı bazı uygulamalar, yatırım ve istihdam eksikliklerinin olduğunu belirterek, uyarı eylemi gerçekleştirdi.

Sayfalar