• Bursa Şubemize Ziyaret

Tez-Koop-İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Bülent Çetin ve Şube Örgütlenme Sekreteri Mümin Ceylan Bursa Şube Başkanımız Erhan Yakısan'ı makamında ziyaret ettiler.
  • Toyo Matbaada İşten Çıkarmalara Protesto Eylemi

26 Temmuz 2016 tarihinde Manisa Organize Sanayi Bölgesinde kurulu bulunan İzmir Şubemiz işyeri Japon Toyo Matbaa Mürekkepleri San. Ve Tic. A.Ş.
  • Bandırma Şubemizden Darbeye Tepki Yürüyüşü

Bandırma Şubemiz 15 Temmuz 2016'da demokratik sistem ve halkın iradesine karşı yapılmış darbe girişimini protesto etmek amacıyla 25 Temmuz Pazartesi günü saat 18.00'de Petrol-İş Sendikası Bandırma
  • Gemlik Gübre'de Grev İlanı Asıldı

25 Temmuz Pazartesi günü Bursa Şubemize bağlı Gemlik Serbest Bölgesi'nde faaliyet gösteren Gemlik Gübre San. A.Ş işyerinde grev ilanı asıldı.

Polimer işcileriyle Bilgilendirme Toplantısı

Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca'nın katılımıyla Polimer işçileriyle bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Gemlik Gübre'de Eyleme Engelleme

Bursa Şubemize bağlı işyerlerinden Gemlik Gübre A.Ş.

Ayaktakımı Tiyatro Grubuna Yoğun İlgi

Petrol-iş Sendikası Aliağa Şubemizin "Ayaktakımı Tiyatro Grubu" bu kez seyircisinin karşısına "Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı" adlı oyunla çıktı.

Toyo Matbaa Mürekkepleri Fabrikalarında İşverenin Sendikasızlaştırma Girişimi

İzmir Şubemize bağlı bulunan Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 35 yıldır örgütlü olduğumuz Toyo Matbaa Mürekkepleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.işyeri 01 Ocak 2016 tarihinde Yaşar Holding bünyesindeki

Genel Başkanımız Darbe Girişimini Protesto Etti

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar 20 Temmuz Çarşamba günü Aliağa Şubemize bir dizi ziyaret gerçekleştirdikten sonra akşam saatlerinde Aliağa Demokrasi Meydanı'nda Ülkemizi kaosa sürükleyici, demokratik sistem ve halkın iradesine karşı yapılmış darbe girişimini protesto etmek amacıyla bir konuşma yaptı.

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürü'ne Ziyaret

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürü E.Yaşar Bostancı’yı ziyaret etti.

Botaş Genel Müdürlüğüne Ziyaret

Genel başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, Ankara Şube Başkanımız Şuayip Gül, Başkan Yardımcılarımız Sabri Polat ve Baki Turhan 15 Temmuz Cuma günü BOTAŞ Genel Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyaret esnasında işyeri temsilcilerimizle ve üyelerimizle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundular.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a Ziyaret

Merkez Yönetim Kurulumuz İzmir Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ı ziyaret etti.

Sayfalar