Novartis Yönetimi Artık Harekete Geçmeli

İstanbul 1 Nolu Novartis ilaç firmasında çalışırken sağlık durumu gerekçe gösterilerek işten çıkarılan Petrol-İş Sendikası İstanbul 1 Nolu Şube Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akın için bu sabah fabrika önünde bir basın açıklaması yapıldı.

Autoneum Erkurt'ta TİS Taslak Çalışması Yapıldı

Bursa Bursa şubeye bağlı 105 üyemizin bulunduğu Autoneum Erkurt Otomotiv Yan San. ve Tic. A.Ş'de toplu iş sözleşmesi taslak çalışması yapıldı.

Tüpraş Fuel Oil Dönüşüm Ünitesi Flare’i Ateşlendi

Kocaeli Kocaeli şubeye bağlı Tüpraş İzmit Rafineri Müdürlüğü B bölgesinde yapımı süren ve bitimine 60 gün kalan Fuel Oil dönüşüm ünitesinin Flare’i 15 Eylül Pazartesi günü yapılan törenle ateşlendi.

A. Gani Gündoğdu Yeniden Şube Başkanı Seçildi

Merkez Petrol-İş Sendikası İzmir şubesinin 15. Olağan Genel Kurulu 6 Eylül Cumartesi günü yapıldı. Yapılan seçimlerde A.Gani Gündoğdu yeniden şube başkanlığına seçildi.

Ürosan Kimya'nın Üçüncü Toplu Sözleşme Toplantısı İşyerinde Yapıldı

İstanbul 1 Nolu İstanbul 1 nolu şubeye bağlı Ürosan Kimya işyerinin üçüncü toplu iş sözleşme toplantısı işyerinde yapıldı.

Bursa Şube'den Tümtis'e Destek

Bursa Petrol-İş Sendikası Bursa şube yönetimi, Tümtis Sendikası'nın örgütlenme çalışması yürüttüğü

Sabrımızı Taşırmayın, Biz 50 Milyonluk Küresel Bir Gücüz

İstanbul 1 Nolu 8 Eylül Pazartesi günü iki üyemizin daha işten çıkarılması üzerine Sendikamız, Deva yönetimini bir kez daha ikaz etmek ve Deva işçilerinin sesini duyurmak için 9 Eylül Salı günü Deva Holding'in merkez binası önünde basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına IndustriALL Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Özkan ve Petrol-İş Genel Başkan'ı Mustafa Öztaşkın da birer konuşmayla destek verdi.

Tüpraş İzmit Rafineri Müdürlüğünde İşe Başlayan Üyelerimize Sendikal Eğitim

Sayfalar