TÜPRAŞ’ta TİS Görüşmeleri Başladı

Aliağa, Batman, Kırıkkale ve Kocaeli şubelerimizin örgütlü olduğu TÜPRAŞ’ta toplu iş sözleşmesi görüşmesi genel merkez yöneticilerimiz,Tüpraş yöneticileri, şube başkanlarımız, başkan yardımcılarımız ve temsilcilerimizin katılımıyla 18 Ocak Çarşamba günü yapıldı.

Aktaş'ta Grev Kararı ve Grev Uygulama Tarihi İlanı Asıldı

16 Ocak Pazartesi günü Bursa Şubemize bağlı Aktaş Hava Süspansiyon Sis. A.Ş.

Yeni Örgütlendiğimiz MEFAR İlaç’ta TİS Taslak Çalışmaları Başladı

İstanbul 2 Nolu Şubemizin bünyesinde bulunan yeni örgütlendiğimiz Mefar İlaç işyeri için toplu iş sözleşmesi taslak çalışması 16 Ocak Pazartesi günü sendikamızda yapıldı.

Mutlu Akü'de TİS Görüşmeleri Başladı

İstanbul 2 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu Mutlu Akü ve Malz. San A.Ş işyerinde yeni dönem toplu iş sözleşmeleri görüşmeleri 13 Ocak Cuma günü sendikamızın genel merkezinde başladı.

Cambro Özay’da TİS Görüşmeleri Başladı

Gebze Şubemizin örgütlü olduğu Cambro Özay Plastik ve Tic. A.Ş. işyerinde yeni dönem toplu iş sözleşmeleri görüşmeleri 12 Ocak Perşembe günü sendikamızın genel merkezinde başladı.

Plascam Plastik'te TİS Görüşmeleri Başladı

Gebze Şubemizin örgütlü olduğu Plascam Plastik Oto Cam San. Ve Tic. A.Ş. işyerinde yeni dönem toplu iş sözleşmeleri görüşmeleri 12 Ocak Perşembe günü sendikamızın genel merkezinde başladı.

Bursa Şubemize Ziyaret

Bursa Şubemize bağlı işyerlerinden Contitech Lastik Sanayi A.Ş.

Merkez Yöneticilerimiz Gebze Şubemizde

Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca ile Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik 11 Ocak Çarşamba günü Gebze Şubemizi ziyaret etti.

Sayfalar

Genel Başkanımız Kanal A’da Eko Show Programına Konuk Oldu

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar 8 Ocak Pazar günü saat 15.00’da, Kanal A’da yayınlanan ’Eko Show’ programına konuk oldu. Genel Başkan Yaşar, programda sendikamız ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Programa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz [video:https://www.youtube.com/watch?v=5Me1Ey4vQXI] ...