Ankara Şubemizde Üyemiz Hakan Gecikli Spor Müsabakasında II. Oldu

Ankara Ankara Şubemiz kapsamında olan Botaş Genel Müdürlüğü İşyerimizde  14 Nisan 2014 Pazartesi günü yapılan masa tenisi turnuvasında Üyemiz Hakan Gecikli ikinci olmuştur.

Elba Bant İşyeri'nde TİS Taslak Çalışması Yapıldı

Trakya Trakya Şubemizin kapsamında olan Elba Bant İşyeri'nde üyelerimizle birlikte Toplu İş Sözleşmesi taslak çalışması yapıldı.

Aliağa Şubemiz Greif İşçilerine Destek İçin Basın Açıklaması Yaptı

Aliağa Aliağa Emek ve Demokrasi Platformu, Greif direnişine yönelik polis saldırısına karşı basın açıklaması yaptı.

Dünya Enerji Sendikaları: “Sürdürülebilir, sosyal ve güvenli enerji politikalarına doğru

İzmir IndustriALL Küresel Sendika'nın dört yılda bir düzenlediği “Dünya Enerji Konferansı” 10-11 Nisan 2014 tarihlerinde İspanya'nın Madrid kentinde yapıldı. Konferansın sonunda gelecek dört yıl boyunca sektörden sorumlu olacak temsilcilerini belirledi. Sendikal temsilde toplumsal cinsiyete önem veren IndusstriALL bu sektörde de bir kadın bir erkek temsilciyi enerji sektörünün temsilcileri olarak seçti.

Pakpen'de Çalışan Üyemiz Kadir Büyüksarı'yı kaybettik

Ankara 9 Nisan 2014 tarihinde Konya’da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Ankara Şubemize bağlı, Pak-Pen Plastik  Boru AŞ.

Ankara Şubemize Bağlı Botaş Genel Müdürlüğü İşyeri'nde Kültür Sanat Etkinliği

Ankara 8 Nisan 2014 Salı günü BOTAŞ Genel Müdürlüğü İşyerimizde Üyelerimizden oluşan TSM korosunun konserine BOTAŞ Genel Müdürü Mehmet Konuk, Şube Başkan Yardımcılarımız Sabri Polat, Baki Turhan İşyeri Te

Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın Aliağa Şubemizin Temsilciler Kuruluna Katıldı

Aliağa Aliağa Şubemizin Temsilciler Kurulu 3 Nisan 2014 tarihinde, Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın'ın katılımıyla yapıldı.

Ürosan Mobilya San. Tic. A.Ş İşyeri'nde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

İstanbul 2 Nolu İstanbul 2 Nolu Şubemizin kapsamında olan, 54 üyemizin çalıştığı, 10.04.2014 tarihi için Grev uygulama kararı alınmış bulunan Ürosan Mobilya San. Tic.

Sayfalar