Petlas İşyerinde Yeni Üye Eğitimi

Kırıkkale Petrol-İş Sendikası Kırıkkale Şube'ye bağlı Petlas işyerinde, sendikaya yeni üye olan işçilere yönelik,Genel Mali Sekreter İbrahim Doğangül ve Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Nimetullah Sözen'

Sandoz'da Toplu İş Sözleşmeleri Başladı

İstanbul 1 Nolu İstanbul 1 Nolu Şubemizin kapsamında olan 172 üyemizin çalıştığı, Sandoz Grup Sağlık Ürünleri İlaçları San. ve Tic.

Ataş'da Toplu İş Sözleşmesi Görüşmelerine Başlandı

Mersin Mersin Şubemizin örgütlü olduğu ATAŞ Anadolu Tasfiyehanesi İşyeri'nde 17 Kasım 2014 tarihinde toplu sözleşme görüşmelerine başlandı.

Trakya Şube'ye Bağlı İşyerlerinin Yeni Üye Eğitimleri Tamamlandı

Trakya Petrol-İş Sendikası Trakya Şubesi'ne bağlı BOTAŞ, TPAO, Thrace Basın ve  Zentiva işyerlerinin yeni üye eğitimi 14,15,16 Kasım tarihlerinde sendika Eğitim Uzmanı Erhan Kaplan tarafından verildi.

Sendikalar Arasında Dayanışma ve Mücadelenin Arttırılması Mesajı Verildi

Aliağa Tiran'da düzenlenen Arnavutluk Sanayi İşçileri Sendikası'nın Kongresi'ne, Güneydoğu Avrupa Enerji Sendikaları Ağı RETUNSEE üyesi Arnavutluk Sanayi İşçileri Sendikası'nın (FSPISH) davetlisi olarak Petrol-İş Sendikası'nı temsilen Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın ve Aliağa Şube Başkanı Ahmet Oktay katıldı. Petrol-İş adına katılan Genel Başkan Mustafa Öztaşkın ve Aliağa Şube Başkanı Ahmet Oktay Arnavutluk Sendikalar Konfederasyonu KSSH Başkanı ile görüştü.

Geleneksel Tüpraş Sonbahar Futbol Turnuvası Sona Erdi

Kırıkkale TÜPRAŞ Kırıkkale Rafinerisi ve Petrol-İş Sendikası olarak her yıl ortaklaşa düzenlenen sonbahar futbol turnuvası finali 12 Kasım Çarşamba günü oynan final maçları ile tamamlandı.

Aliağa Demokrasi Platformu'ndan Basın Açıklaması: Emekçinin Kaderi Ölüm Değildir!

Genel Sekreterimiz Ali Ufuk Yaşar ve Ankara Şubemizden Pakpen İşyeri Ziyareti

Ankara 9 Kasım 2014 tarihinde Genel Sekreterimiz Ali Ufuk YAŞAR, Ankara Şube Başkanımız Şuayip GÜL, Başkan Yardımcılarımız Sabri POLAT ve Baki TURHAN Pakpen Konya İşyeri'nde, üyelerimizin çalıştığı atölye

Sayfalar