Düzce Şubemize Ziyaret

Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut Düzce Şubemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Mersin Şubemizde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi

24 Mayıs Çarşamba günü İş Güvenliği Uzmanımız Ceyhun Gürpınar tarafından Mersin Şubemize bağlı Soda Sanayi, Kromsan, Tuz işletmeleri, Toros Tarım ve Ataş işyerlerindeki temsilcilerimize, Yönetim, D

Ankara Şubemizden Ziyaret

Ankara Şube Başkan Yardımcımız  Sabri Polat ve Ankara Şube Denetim Kurulu Başkanımız Erol güntutmaz, 20 Mayıs Cumartesi  günü Ankara Şubemizin örgütlü olduğu BOTAŞ CS-13 Sungurlu Kompresör İstasyon

Trelleborg'de TİS Taslak Çalışması Yapıldı

Gebze Şubemizin örgütlü olduğuTrelleborg İstanbul Endüstriyel Hortumlar San ve Tic.

Plascam Plastik Ve Kalıp'ta TİS İmzalandı

Gebze Şubemizin örgütlü olduğu Plascam Plastik Oto Cam Sanayi ve Ticaret A.Ş ve Plascam Kalıp Otomotiv  Sanayi veTicaret L.T.D Ş.T.İ işyerinde 23 Mayıs Salı günü toplu iş sözleşmesi genel merkezimi

Gebze Şubemizde Yeni Üyelerimize Bilgilendirme Toplantısı

Gebze Şubemizin örgütlü olduğu Bilecik Durden Fabrikası'nda yeni örgütlediği 180 civarındaki üyemize, sendikal örgütlülük ve işçi hakları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

DYO Boya'da Üye Bilgilendirme Toplantısı

22 Mayıs Pazartesi günü Gebze Şubemize bağlı olan DYO Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Petkim İşyerinde Açıklama

Aliağa Şubemizin örgütlü olduğu Petkim Petrokimya Holding A.Ş. işyerinde çalışan üyelerimize 22 Mayıs Pazartesi günü bir açıklama yapıldı.

Sayfalar

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, üyelerimize yönelik bir mesaj yayınladı.

Değerli üyelerimiz, Sendikal mücadelemizi ve faaliyetlerimizi ülkemiz oldukça hassas günlerden geçerken sürdürüyor,  üyelerimizin hak ve menfaatlerini en yüksek seviyeye çıkarmak için çalışmaya devam ediyoruz. Zor koşullarda çalışanların haklarını korumak ve demokrasinin olmazsa olmazı olan “örgütlü toplum”un gereğini yerine getirmek için çaba gösteriyoruz. Yarın milli bayramlarımızdan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı tüm yurtta kutlayacağız. Bu vesileyle ülkemizi empery...