Gebze Şubemize Bağlı Cambro Özay'da TİS İmzalandı

Gebze Gebze şubemize bağlı Cambro Özay Plastik ve Tic. A.Ş.'de toplu iş sözleşmesi görüşmesi 21 Mayıs Perşamba günü genel merkezimizde imzalandı.

Düzce Şubemize Bağlı Standard Profil'de Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Düzce Düzce şubemizin kapsamında olan  1856 üyemizin çalıştığı Standard Profil Otomotiv San. ve Tic. A.Ş'de toplu  iş sözleşmesi görüşmeleri  20 Mayıs Çarşamba günü, yoğun istişarelerin ardından anlaşmaya varılarak genel merkezimizde imzalandı.

Düzce Şubemiz 1 Mayıs'ta Zonguldak'taydı

Düzce Türk-İş'in işçilerin Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü olan 1 Mayıs'ı Zonguldak'ta kutlama kararı alması üzerine farklı illerden gelen yüzlerce işçi Zonguldak'ta toplandı.

Sismik-1 Ekibi Çankırı'ya Hareket Etti

Ankara TPAO Genel Müdürlüğü Arama Daire Başkanlığı Jeofizik Operasyonlar Müdürlüğü'ne bağlı Sismik–1 ekibinde çalışan üyelerimiz, 20 Mayıs Çarşamba günü, Gölbaşı'nda düzenlenen bir törenle Çankırı’ya hare

Genel Mali Sekreterimiz İbrahim Doğangül: Metal İşçilerinin Yanındayız

Aliağa Genel Mali Sekreterimiz İbrahim Doğangül ve Aliağa Şube Başkanımız Ahmet Oktay, Petkim işyerimizde sabah vardiyasına giren üyelerimize açıklama yaparak, Bursa’da; Renault, Tofaş, Çoşkunöz ve Mako b

TPAO Sondaj Müdürlüğü'nde Çalışan Üyemiz Mustafa Şemikanlı Vefat Etti

Batman Batman Şubemize bağlı TPAO Sondaj Müdürlüğü'nde çalışan üyemiz Mustafa Şemikanlı vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve bütün sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyoruz.

Tüpraş Eski İşyeri Temsilcimiz Hasan Demir Vefat Etti

Aliağa Tüpraş çalışanı üyemiz Ahmet Demir'in babası aynı zamanda zamanda Tüpraş eski işyeri temsilcimiz Hasan Demir vefat etti.

Trakya Şubemizin Soma Basın Açıklaması

Trakya Lüleburgaz Emek Platformu ve Trakya şubemiz, Manisa’nın Soma ilçesinde 13 Mayıs 2014 tarihinde meydana gelen ve 301 işçinin yaşamını yitirdiği maden faciasının yıl dönümünde Trakya’da protesto yürü

Sayfalar

Standard Profil ve Cambro Özay İşyerlerinde Toplu İş Sözleşmeleri İmzalandı