• Petrol Fiyatlarında Gerileme ve Ülkemizde Petrol Sektörüne Etkileri

Dünyada 2015 yılında enerji sektörüne damgasını vuran gelişme, kuşkusuz petrol fiyatlarının düşmeye devam etmesi olmuştur. Fiyatlardaki hızlı gerileme, enerji sektöründeki tüm dengeleri değiştirirken aynı zamanda dünya ekonomisindeki gelişmelerin de bir tezahürüdür.
  • Genel Örg. ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik'in Batman Ziyaretleri

Genel Örg. ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik Batman'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.Ziyaretleri sırasında Batman şubemize bağlı TPAO işyerlerinden Batı Raman 3TP2 Petrol-İstasyonu, Jeoloji Arazi Bürosu,TPAO Sosyal Tesislerine giderek çalışan üyelerimiz ile ülke gündemi ve emegin sorunlarıyla  ilgili görüş alışverişinde bulundu.İşyerlerindeki üyelerimiz gerçekleştirilen bu ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.
  • Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar'a ziyaret

Bursa Şube Başkanımız Erhan Yakışan, Şube Başkan Yardımcımız M.Sedat Özturan ve Plastiform Plastik San. ve Tic. A.Ş'de çalışan temsilcilerimiz sendikamızı 3 şubat tarihinde ziyaret etti. Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar ile Bursa Şubemiz sendikal gündeme ilişkin konularda istişarede bulundular.
  • PETROL-İŞ MARŞI SÖZ YARIŞMASI DÜZENLENİYOR

Kuruluşundan bugüne 65 yılını geride bırakan Türkiye'nin en köklü sendikalarından birisi olan Petrol-İş, yıllardır sürdürdüğü mücadelesini ve oluşturduğu kimliği temsil etmek üzere  bestelenecek marşın sözlerini belirlemek üzere bir yarışma düzenliyor. Katılım tarihi: 1 Ocak -8 Mart 2016 olan yarışmanın sonuçları mayıs ayında açıklanacaktır. Katılım Koşulları Yarışmaya katılacak olan adayların Petrol-İş'e üye olması gerekmektedir. Eserin sözlerinin hiçbir şekilde hiçbir yerde yayınlanmamış olması gerekmektedir. Yarışmada birinci olacak eserin tüm telif hakları Petrol-İş'e ait olacaktır. Eserlerin teslimi ilgili şubelerimize olacaktır. Ödüller Birincilik Ödülü: 10.000 TL İkincilik Ödülü : Dizüstü Bilgisayar Üçüncülük Ödülü : Dizüstü Bilgisayar

Adıyaman Şube Başkanımıza, CHP İl Teşkilatından Ziyaret

Adıyaman Chp İl Başkanlığı'na yeni seçilen Mehmet Yıldırım ve İlçe Başkanlığına seçilen Hanifi Çavuş, Şube Başkanlığımızı 30 Ocak tarihinde ziyaret ettiler.

Ankara Şubemizden MKEK'te Çalışan Üyelerimizi Bilgilendirme Toplantısı

29 Ocak 2016 Cuma günü Ankara Şube Başkanımız Şuayip GÜL, Şube Başkan Yardımcılarımız Sabri POLAT ve Baki TURHAN, MKE Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası Elmadağ işyerimizde üyelerimizle biraraya

Bursa Şubemizden Kıdem Tazminatı Eylemine Destek

Bursa şubemiz 31.01.2016 tarihinde Türk-iş'e bağlı sendikalar ile birlikte kıdem tazminatı, esnek çalışma koşulları ve özel istihdam bürolarına karşı yapılan eyleme katıldı.

TPI A.Ş.'de TİS Görüşmelerine Başlandı

İzmir şubemiz kapsamında bulunan ve 1200 üyemizin çalıştığı TPİ KOMPOZİT KANAT SANAYİ ve TİCARET A.Ş.  işyerinde 01.Ocak.2016 yürürlük tarihli TİS görüşmelerine  28.Ocak.2016 günü Genel Başkanımız Sayın Ali Ufuk YAŞAR, Genel Yönetim Sekreterimiz Sayın Ünal AKBULUT ve TİS Uzmanımız Sayın Serpil AKSAKAL ile Şube Yöneticilerimiz ve Temsilcilerimizin katılımıyla başlandı.Sözleşmemizin sendikamıza ve üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

Dörtyol Botaş'ta Temsilcilik Seçimleri Yapıldı

Adana şubemiz kapsamında bulunan Dörtyol Botaş İşletme Müdürlüğü işyerinde 28.01.2016 tarihinde temsilcilik seçimi yapıldı.

Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut'un Düzce Ziyareti

Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut 26 Ocak 2016 tarihinde Düzce şubemize ziyaret gerçekleştirdi.Düzce Şube Başkanımız Muzaffer İşık,Şube Başkan Yardımcılarımız,SP1 işyeri temcilcilerimiz Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut'u karşıladılar. Türkiye gündemi ve sendikal yaşama ilişkin görüş alışverişinde bulundular.

Toros Tarım'da Temsilcilik Seçimi Yapıldı

Adana şubemiz kapsamında bulunan Toros Tarım Sanayi A.Ş. iş yerinde 26.01.2016 tarihinde temsilcilik seçimi yapıldı.

Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik'e Batman'dan Ziyaret

Batman Beşiri Belediyesi Eş Başkanı Mustafa Öztürk ve Petrol-İş Sendikası Batman Şube Başkan Yardımcısı Murat Şanlı Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik'i ayrı ayrı ziyaret ederek ülke gündemi ve emeğin sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Sayfalar

DUYURU... PETROL-İŞ MARŞI SÖZ YARIŞMASI DÜZENLENİYOR