• ŞİDDETE KARŞI İSYANDAYIZ!

Merkez Petrol-İş Sendikası, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü'nünde işyerlerinde kadınların karşı karşıya kaldığı şiddete, mobbinge, cinsel tacize dikkat çekmek amacıyla sosyal paylaşım sitesi Facebook ve Twitter aracılığıyla bir sosyal medya eylemi yapıyor.
  • GÜBRETAŞ FUTBOL TURNUVA ŞAMPİYONU ELEKTRİK-ENSTRUMAN

Kocaeli Petrol-İş Sendikası Kocaeli Şubesi'nin örgütlü olduğu Gübretaş işyerinde çalışan üyelerin katıldığı 2014  futbol turnuvası  Kalkanlar Çim Halı Tesisleri’nde yapıldı.
  • TÜPRAŞ 31. KURULUŞ YILINI KUTLADI

Kocaeli Tüpraş’ın 31. yıl kutlaması 14 Kasım Cuma günü Petrol-İş Sendikası Genel Sekreteri Ali Ufuk Yaşar, Petrol-İş Kocaeli Şube Başkanı Salih Akduman, Başkan Yardımcısı Nesimi Yetişoğlu ve işyeri temsilcilerinin katılımıyla Tüpraş İzmit Rafinerisinde kutlandı.
  • Gübretaş'ta TİS Taslak Çalışması Yapıldı

Kocaeli Kocaeli Şubemize bağlı Gübre Fabrikaları T.A.Ş işyerinde çalışan 207 üyemizi kapsayan toplu iş sözleşmesi taslak çalışması 18 Kasım tarihinde sendika genel merkezimizde yapıldı.

Örgütümüzün Acı Kaybı: Gökhan Tozan Vefat Etti

Bursa Bursa şubemizde örgütlü Faurecia İşyerinde çalışan üyemiz Gökhan Tozan 17 Kasım 2014 tarihinde trafik kazası geçirerek hayatını kaybetti.

Petlas İşyerinde Yeni Üye Eğitimi

Kırıkkale Petrol-İş Sendikası Kırıkkale Şube'ye bağlı Petlas işyerinde, sendikaya yeni üye olan işçilere yönelik,Genel Mali Sekreter İbrahim Doğangül ve Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Nimetullah Sözen'

Sandoz'da Toplu İş Sözleşmeleri Başladı

İstanbul 1 Nolu İstanbul 1 Nolu Şubemizin kapsamında olan 172 üyemizin çalıştığı, Sandoz Grup Sağlık Ürünleri İlaçları San. ve Tic.

Ataş'da Toplu İş Sözleşmesi Görüşmelerine Başlandı

Mersin Mersin Şubemizin örgütlü olduğu ATAŞ Anadolu Tasfiyehanesi İşyeri'nde 17 Kasım 2014 tarihinde toplu sözleşme görüşmelerine başlandı.

Trakya Şube'ye Bağlı İşyerlerinin Yeni Üye Eğitimleri Tamamlandı

Trakya Petrol-İş Sendikası Trakya Şubesi'ne bağlı BOTAŞ, TPAO, Thrace Basın ve  Zentiva işyerlerinin yeni üye eğitimi 14,15,16 Kasım tarihlerinde sendika Eğitim Uzmanı Erhan Kaplan tarafından verildi.

Sendikalar Arasında Dayanışma ve Mücadelenin Arttırılması Mesajı Verildi

Aliağa Tiran'da düzenlenen Arnavutluk Sanayi İşçileri Sendikası'nın Kongresi'ne, Güneydoğu Avrupa Enerji Sendikaları Ağı RETUNSEE üyesi Arnavutluk Sanayi İşçileri Sendikası'nın (FSPISH) davetlisi olarak Petrol-İş Sendikası'nı temsilen Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın ve Aliağa Şube Başkanı Ahmet Oktay katıldı. Petrol-İş adına katılan Genel Başkan Mustafa Öztaşkın ve Aliağa Şube Başkanı Ahmet Oktay Arnavutluk Sendikalar Konfederasyonu KSSH Başkanı ile görüştü.

Geleneksel Tüpraş Sonbahar Futbol Turnuvası Sona Erdi

Kırıkkale TÜPRAŞ Kırıkkale Rafinerisi ve Petrol-İş Sendikası olarak her yıl ortaklaşa düzenlenen sonbahar futbol turnuvası finali 12 Kasım Çarşamba günü oynan final maçları ile tamamlandı.

Aliağa Demokrasi Platformu'ndan Basın Açıklaması: Emekçinin Kaderi Ölüm Değildir!

Sayfalar

Arşiv

Petrol-İş Sendikası Merkez Yönetim Kurulu; gerek ülkemizin işçi sınıfı hareketi ve sendikal yaşamına gerekse işçi sınıfı ve sendikal hareket bağlamında toplumsal düzeyde tarih bilincinin ve toplumsal belleğin oluşabilmesi amacıyla sendik