GENEL KURULUMUZ 5-6 EYLÜL'DE TOPLANIYOR

Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri (Petrol-İş) Sendikası'nın 27.Olağan Genel Kurulu 5-6 Eylül 2015 Cumartesi ve Pazar günleri saat 09.00-18.00 saatleri arasında sendikamızın Altunizade Mahallesi Kuşbakışı Caddesi No:23 Üsküdar/İstanbul adresinde aşağıdaki yazılı gündem ile toplanacaktır.   İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı taktirde ikinci toplantı 12-13 Eylül 2015 tarihlerinde aynı saatte ve yerde aynı gündem ile yapılacaktır.   Delegelere ve İlgililere duyurulur. Petrol-İş Sendikası Merkez Yönetim Kurulu

Adıyaman'da STK'lar ile Milletvekilleri Bir Araya Geldi

Adıyaman’da ve Türkiye’nin diğer illerinde yaşanan terör olaylarının ardından Adıyamanlı STK’lar ve milletvekilleri bir araya gelerek Adıyaman’ın birlik, beraberlik ve kardeşliği için toplantı düze

Düzgünler’de grev kararı asıldı

Konya’da bulunan Düzgünler Plastik’te Petrol-İş üyesi işçiler grev kararını fabrikaya astı. Toplusözleşme masasına oturmak istemeyen patron işçileri fabrikayı kapatmakla tehdit ediyordu.

Tüpraş'ta Çalışan Üyemiz Timuçin Köker'i Kaybettik

Aliağa şubemize bağlı Tüpraş İzmir Rafinerisi 8100 ünitesinde operatör olarak çalışan üyemiz Timuçin Köker 7 Ağustos Cuma günü sabaha karşı geçirdiği iş kazası sonrası hayatını kaybetti. Köker'in cenazesi 7 Ağustos Cuma günü ikindi namazına müteakip Buca Kurtuluş Camii'nden kaldırıldı.

Petrol-İş kaza ile ilgili komisyon kurdu

Genel Başkan Mustafa Öztaşkın ve Genel Mali Sekreter İbrahim Doğangül, Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde bulunan Gemlik Gübre Fabrikası'nda 18 Temmuz Cumartesi günü meydana gelen patlamanın ardından yaralanan üyemiz Mustafa Karakol'un ve patlamada hayatını kaybeden üyemiz Uğur Çavdar'ın evine ziyarette bulundu.

Ankara Şubemizin Temsilciler Kurulu Toplantısı Yapıldı

Ankara şubemizin 24. Dönem II. Temsilciler Kurulu toplantısı yönetici ve temsilcilerimizin katılımıyla 31 Temmuz Cuma günü yapıldı.

Gübretaş Çalışanlarından Kocaeli Şubemize Teşekkür Ziyareti

Kocaeli şubemizin örgütlü olduğu Gübretaş Yarımca Fabrika Müdürlüğü'nde çalışan üyelerimiz ile 1 Temmuz 2015 tarihinde yeni üyemiz olan Gübretaş çalışanları, Kocaeli şubemizi ziyaret etti.

TPAO'da (Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı) Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Ankara, Adıyaman, Batman ve Trakya şubelerimizin örgütlü olduğu 3 bin 377 üyemizin çalıştığı TPAO (Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı) Genel Müdürlüğü ve bağlı işyerlerinde toplu iş sözleşmesi imz

Sayfalar