Bandırma Şubemizde “15. Halı Saha Futbol Turnuvası” Başladı

Bandırma Şubemizin Hüseyin Buğdaycı ve Mustafa Demirbaş Anısına düzenlediği “15.

Tetra Pak'ta Çalışan Üyelerimizden İzmir Şubemize Ziyaret

Tetra Pak Paketleme San. ve Tic. Ltd. Şti. işyerinde çalışan bir grup üyemiz gece vardiyası sonrasında İzmir Şubemizi ziyaret etti.

Eskişehir CS-5 İstasyonu İşyeri Temsilciliği Açıldı

21 Nisan Perşembe günü Ankara Şube Başkanımız Şuayip Gül, Başkan Yardımcılarımız Sabri Polat ve Baki Turhan Eskişehir CS-5 İstasyonu İşyeri Temsilciliğinin açılışını yaptı. Şube Başkanımız Şuayip G

Ankara Şubemizden Sismik–1 Ekibi'ne Ziyaret

21 Nisan Perşembe günü Ankara Şube Başkanımız Şuayip GÜL, Başkan Yardımcılarımız Sabri POLAT ve Baki TURHAN, TPAO Genel Müdürlüğü Arama Daire Başkanlığı Jeofizik Operasyonlar Müdürlüğüne bağlı, Sis

CHP İzmit İlçe Başkanı'ndan Başsağlığı Ziyareti

17 Nisan’da TÜPRAŞ’ta meydana gelen yangında 1 işçi yaşamını yitirmiş, 4 işçi de yaralı olarak kurtulmuştu.

Ortadoğu ve Kuzey Afrika'da küresel petrol ve gaz şirketlerinin işçi haklarını çiğnemesine son!

IndustriALL Küresel Sendika Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) Petrol ve Gaz Sendikaları Ağı toplantısı 21-22 Nisan 2016 tarihinde Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta yapıldı.

Trakya Şubemizin Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Trakya Şubemizin 7.Olağan Genel Kurulu 24 Nisan 2016 tarihinde Trakya'da yapıldı.

Ravago'da TİS Taslak Çalışması Yapıldı

Aliağa ve Gebze Şubelerimizin kapsamında bulunan  RAVAGO Petrokimya Üretim A.Ş işyerimizde TİS taslak görüşmeleri 22 Nisan Cuma günü genel merkezimizde yapıldı.

Sayfalar

1 MAYIS'TA ALANLARDAYIZ YAŞASIN 1 MAYIS!

Petrol-İş Sendikası Merkez Yönetim Kurulu yayınladığı açıklama ile tüm emekçilerin ve üyelerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutladı. Merkez Yönetim Kurulu tarafından 1 Mayıs ile ilgili yapılan açıklama aşağıdadır: 1 Mayıs, dünyada ve ülkemizde işçi sınıfının birlik, dayanışma ve mücadele günüdür. İnsanca yaşamak ve daha güzel bir gelecek için çalışan, alınteri döken milyonlarca emekçinin bayramıdır. Emeğin sesini birlik ve dayanışma duygularıyla yükseltme günüdür. Bundan 130 yıl önce Amerikalı...