Ayaktakımı Tiyatro Topluluğu'nun “Bir Sorumlu Aranıyor Tüm Ülke Taranıyor” adlı oyunu büyük ilgi gördü

Aliağa Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi Ayaktakımı Tiyatro Topluluğu, 22 Haziran Pazartesi günü Tüpraş Halk Eğitim Merkezi'nde, Aydın Arıt’ın yazdığı ve Yönetmen Cihangir Turantaş’ın uyarlayıp, yönettiği

Merkez ve şube yöneticileri grev alanındaydı

Düzce Petrol-İş Sendikası'nın örgütlü olduğu Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren EATON Corporation'da grev işçilerin kararlılığıyla devam ediyor. Grevin 5. gününde Petrol-İş Sendikası genel merkez yöneticileri ve şube yöneticileri grev alanındaydı.

Aliağa Şubemize Bağlı STAR Rafineri'de TİS İmzalandı

Aliağa Aliağa şubemizde örgütlü 126 üyemizin çalıştığı Star Rafineri A.Ş. işletmesinde yeni dönem toplu iş sözleşmesi 23 Haziran Salı günü imzalandı.

Adana Şubemize bağlı İskenderun Gübre'de TİS Görüşmeleri Başladı

Adana Adana şubemize bağlı 55 üyemizin çalıştığı İskenderun Gübre San. A.Ş.

“Sadaka değil, hakkımızı istiyoruz”

İstanbul 1 Nolu Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren EATON’da grev, işçilerin kararlılığıyla devam ediyor. Ücretlerin düşüklüğünden şikayetçi olan işçiler, “Sadaka değil, hakkımızı istiyoruz” diyor.

Hakkımızı Alana Kadar Mücadeleyi Sürdüreceğiz

İstanbul 1 Nolu Uzun süredir devam eden toplu sözleşme sürecinde anlaşma sağlanamaması üzerine, Petrol-İş Sendikası İstanbul 1 No'lu Şubesi kapsamında bulunan ve bin 871 üyemizin çalıştığı EATON Corporation'da bugün greve çıkıldı. İşçiler mücadelede kararlı.

İndorama'da Toplu Sözleşme Süreciyle İlgili Bilgilendirme Toplantısı

Adana 4 Haziran Perşembe günü Adana şubemize bağlı İndorama'da çalışan üyelerimize toplu sözleşme süreciyle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Greve Hazırız!

İstanbul 1 Nolu 17 Haziran Çarşamba günü greve çıkmaya hazırlanan Petrol-İş Sendikası İstanbul 1 No'lu Şubesi'ne bağlı EATON Corporation'da uyarı eylemleri devam ediyor. 12 Haziran Cuma günü yaklaşık 2 bin işçi Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nden Çerkezköy merkeze yaklaşık 10 km'lik bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Sayfalar