• Aliağa Şubemizin Çanakkale Şehitliği'ne Ziyareti

Aliağa Petrol-iş Sendikası Aliağa Şubesi olarak Petkim, Tüpraş, Star Rafinerisi işyerlerinde çalışan ve emekli olan üyelerimizin aileleriyle birlikte katılım sağladığı Çanakkale gezimizi 19 Nisan 2014 tar
  • İstanbul 2 Nolu Şubemizin 4.Geleneksel Futbol Turnuvası Coşkuyla Başladı

İstanbul 2 Nolu İstanbul 2 Nolu Şubemize bağlı Mutlu Akü, Mehmetçik Vakfı (Maslak), Sa-Ba End.
  • Sendikamızdan Yatağan İşçilerine Dayanışma Ziyareti

Ankara 16 Nisan 2014 tarihinde Çarşamba günü Ankara da Yatağan, Yeniköy, Kemerköy, Çatalağzı Termik Santralleri ile kömür ocaklarının özelleştirilmesine karşı çıkan maden ve enerji işçilerinin Özelleştirme İdaresi karşısındaki Kurtuluş Parkında direnen işçilerin eylemlerine destek vermek amacıyla, Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Nimetullah Sözen, Ankara Şube Yöneticilerimiz, Temsilcilerimiz ve Üyelerimizle birlikte  ziyarette bulundu.
  • Çerkezköy - Kapaklı'da Lokalimiz Açıldı

Trakya Çerkezköy - Kapaklı'da  bulunan sendikamıza ait Lokalin açılışını Trakya Şube Başkanımız Turgut Düşova Başkan Yardımcımız Hasan Oğuz Keser, İstanbul 1 Nolu Şube Başkan Yardımcımız (Mali) Abidin Kaya ve üyelerimizin katılımı ile 13 Nisan tarihinde yapıldı. Açılış konuşmasını yapan yöneticilerimiz lokalin tüm üyelerimize hayırlı olmasını diledi.

Bandırma Şubemizin Geleneksel Dayanışma Gecesi Genel Mali Sekreterimiz İbrahim Doğangül'ün Katılımı ile Gerçekleşti

Bandırma Bandırma Şubemizin örgütlü olduğu Eti Maden Bandırma İşletme Müdürlüğü'nden emekli olan 56 üyemiz için  11 Nisan tarihinde dayanışma yemeği düzenledi.

Ürdün ve Türkiye işçilerinin dostluğu

İstanbul 2 Nolu Petrol-İş ile Ürdün Petrokimya İşçileri Sendikası arasında Ağustos 2013'te imzalanan “Eğitim İşbirliği Anlaşması” uyarınca, Ürdün delegasyonu 2013 Ekiminde sendikamızı ziyaret etmişti.

TPAO Sismik -2 Ekibini Denizli'ye Uğurladık

Ankara 15 Nisan 2014 Salı günü TPAO Arama grubuna bağlı Jeofizik Hizmetler  Müdürlüğünde çalışan  Sismik-2 Ekibindeki üyelerimizi Denizli'ye yolcu ettik.

Ankara Şubemizde Üyemiz Hakan Gecikli Spor Müsabakasında II. Oldu

Ankara Ankara Şubemiz kapsamında olan Botaş Genel Müdürlüğü İşyerimizde  14 Nisan 2014 Pazartesi günü yapılan masa tenisi turnuvasında Üyemiz Hakan Gecikli ikinci olmuştur.

Elba Bant İşyeri'nde TİS Taslak Çalışması Yapıldı

Trakya Trakya Şubemizin kapsamında olan Elba Bant İşyeri'nde üyelerimizle birlikte Toplu İş Sözleşmesi taslak çalışması yapıldı.

Aliağa Şubemiz Greif İşçilerine Destek İçin Basın Açıklaması Yaptı

Aliağa Aliağa Emek ve Demokrasi Platformu, Greif direnişine yönelik polis saldırısına karşı basın açıklaması yaptı.

Dünya Enerji Sendikaları: “Sürdürülebilir, sosyal ve güvenli enerji politikalarına doğru

İzmir IndustriALL Küresel Sendika'nın dört yılda bir düzenlediği “Dünya Enerji Konferansı” 10-11 Nisan 2014 tarihlerinde İspanya'nın Madrid kentinde yapıldı. Konferansın sonunda gelecek dört yıl boyunca sektörden sorumlu olacak temsilcilerini belirledi. Sendikal temsilde toplumsal cinsiyete önem veren IndusstriALL bu sektörde de bir kadın bir erkek temsilciyi enerji sektörünün temsilcileri olarak seçti.

Pakpen'de Çalışan Üyemiz Kadir Büyüksarı'yı kaybettik

Ankara 9 Nisan 2014 tarihinde Konya’da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Ankara Şubemize bağlı, Pak-Pen Plastik  Boru AŞ.

Sayfalar