Ankara Şubemizde Panel

Ankara Şubemizde 19 Şubat Pazar günü 13.00-17.00 saatleri arasında Petrol-İş Sendikası Ankara Şubesine bağlı işyerlerinde çalışan üyelerimize yönelik, TMMOB Kimya Mühendisleri Odası bünyesinde ''Sa

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar'a Ziyaret

Bursa şube yönetim kurulumuz ve Faurecia işyerinden temsilcilerimiz Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar'ı ziyaret ettiler.

Yeni Dönem Temsilci Eğitimi Başladı

Sendikamızın yeni dönem temsilci eğitimi 20 Şubat itibariyle sendikamız genel merkezinde başladı.

Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova’nın Polimer İşyeri Ziyareti

Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova İstanbul 1 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu Polimer işyerini ziyaret etti.

Ataş’da TİS İmzalandı

17 Şubat Cuma günü Mersin Şubemize bağlı olan ATAŞ işyerinde 2017-2018 dönemini kapsayacak toplu iş sözleşmesi Mersin’de imzalandı.

Bursa Şubemizden Ziyaret

15 Şubat Çarşamba günü Bursa Şube Başkanımız Erhan Yakışan, Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Gürkaş ve Ersin Birgül (Mali), Merkez Disiplin Kurulu Üyemiz Hasan Akçay, Genişletilmiş Başkanlar Kurulu s

28. Dönem 5. Olağan Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Sonuç Bildirgesi Yayınlandı

Petrol-İş Sendikası GENİŞLETİLMİŞ BAŞKANLAR KURULU, 13-14 ŞUBAT 2017 tarihinde DENİZLİ’de toplanarak ülkemizde yaşanan güncel gelişmeleri ve örgütsel çalışmalarını değerlendirmiştir.

28.Dönem 5. Olağan Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Yapıldı

Petrol-İş Sendikası 28. Dönem 5. Olağan Başkanlar Kurulu, 13-14 Şubat tarihlerinde Denizli’de toplandı.

Sayfalar

28. Dönem 5. Olağan Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Sonuç Bildirgesi Yayınlandı

Petrol-İş Sendikası GENİŞLETİLMİŞ BAŞKANLAR KURULU, 13-14 ŞUBAT 2017 tarihinde DENİZLİ'de toplanarak ülkemizde yaşanan güncel gelişmeleri ve örgütsel çalışmalarını değerlendirmiştir. GENİŞLETİLMİŞ BAŞKANLAR KURULU, toplantıda yapılan değerlendirmeleri ve bu doğrultuda almış olduğumuz kararları aşağıdaki şekilde kamuoyuna iletmeyi uygun bulmuştur: [video:https://www.youtube.com/watch?v=Kf6bgP2GzvU&feature=youtu.be] 28. Dönem 5. Olağan Genişletilmiş Başkanlar Kurulumuz, ülkemizde demokrasin...