Novartis ile TİS Taslak Çalışması Yapıldı

İstanbul 1 Nolu İstanbul 1 nolu şubeye bağlı ve 194 üyesi bulunan Novartis Sağlık Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Tic. A.Ş' de 26 Eylül Cuma günü toplu iş sözleşmesi taslak çalışması yapıldı.

Sandoz Grup ile TİS Taslak Çalışması Yapıldı

İstanbul 1 Nolu İstanbul 1 nolu şubeye bağlı ve 172 üyesi bulunan Sandoz Grup Sağlık Ürünleri İlaç A.Ş ile 26 Eylül Cuma günü Petrol-İş Sendikası genel merkezinde toplu sözleşme taslak çalışması yapıldı.

“Taşerona Hayır” Mitingi ile Tek Yürek Olundu

Aliağa Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi 22 Eylül Pazartesi günü Türk-İş ve DİSK'in ortaklaşa düzenlediği 'Taşerona Hayır' mitingine katıldı.

Faurecia Polifleks Çalışanları TİS Taslak Çalışması Hakkında Bilgilendirildi

Bursa Bursa Şube Başkanı Erhan Yakışan, yönetim kurulu ve iş yeri temsilcileri ile birlikte Faurecia Polifleks iş yeri çalışanlarını 2015 toplu iş sözleşmesi taslak çalışması hakkında bilgilendirdi.

Polimer Kauçuk'la TİS Taslak Çalışması Yapıldı

İstanbul 1 Nolu İstanbul 1 nolu şubeye bağlı Polimer Kauçuk ve Pazarlama San. A.Ş.'de toplu iş sözleşmesi taslak çalışması 19 Eylül Cuma günü Petrol-İş genel merkezde yapıldı.

Petrol-İş Kocaeli Şubesi Cihan Hastanesi ile İndirim Protokolü Yaptı

Kocaeli Petrol-İş Sendikası Kocaeli Şubesi, Özel  Cihan Hastanesi ile yaptığı protokol ile üyelerinin ve birinci derece yakınlarının indirimli sağlık hizmetinden yararlanmasını sağladı.

Gübretaş İlkokulu'nun Yeni Öğretim Yılı İçin Açılışı Yapıldı

Merkez Gübretaş tarafından Kocaeli Başiskele'ye yaptırılan Gübretaş İlkokulu'nun 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı için ilk ders zili çaldı.

Faurecia Polifleks'te TİS Taslak Çalışması Yapıldı

Bursa Bursa şubeye bağlı 491 üyemizin bulunduğu Feurecia Polifleks Otomotiv San. ve Tic.

Sayfalar

Basın Danışmanımız Mehmet Yılmaz'ı kaybettik

Petrol-İş Sendikası Basın Danışmanı Mehmet Yılmaz arkadaşımızı kaybettik. Acımız sonsuz. Arkadaşımıza Tanrıdan rahmet kederli ailesine başsağlığı, sabır diliyoruz. Mehmet Yılmaz'ın cenazesi 27 Eylül tarihinde doğum yeri olan Ordu'nun Mesudiye kazasına defnedildi. Sendikamıza 12 yıl hizmet veren Mehmet Yılmazı, Petrol-İş Camiası unutmayacak. Örgütümüzün başısağolsun. Petrol- İş Sendikası Merkez Yönetim Kurulu ...