Bandırma Şubemizde Etkinlikler Devam Ediyor

16.05.2017

Sendikamız eylemsel mücadeledeki başarısını sanat ve spora taşıdı. Geleneksel “Hüseyin Buğdaycı” futbol turnuvalarından sonra şimdi de sanatsal alanda tiyatro faaliyeti ile adından söz ettiren Bandırma Şubemiz, Bandırma Belediyesi Festival öncesi yerel şenlikler programı içinde yer aldığı dört etkinlikten ilki “Haybeden Gerçek Üstü Konuşmalar” oyunundan sonra bu akşam sahne alan “Erkek Güzeli” adlı oyunu ile devam etti.
Tiyatro topluluğunun gerçekleştirdiği iki oyun da  büyük alkış topladı.
Petrol-İş Tiyatro Grubu önceki gece sahnelediği “Haybeden Gerçek Üstü Konuşmalar” adlı oyunun ardından bu gece Barış Manço Kültür Merkezi'nde sahneye koyduğu “Erkek Güzeli” oyunu ile de izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi. Oyun sonunda, başarılı sanatçılar ayakta alkışlandı.

Petrol-İş Sendikası kültür hizmetleri dalında çalışmalarını “Haybeden Gerçek Üstü Konuşmalar” ve “Erkek Güzeli” adlı oyunlar ile taçlandıran tiyatro gurubunu kutlayan Bandırma Şube Başkanımız İsmail Kayan, “Biz sadece emek mücadelesinde değil, spor ve kültür faaliyetlerindeki mücadelemizi de halkla paylaşıyoruz, biz bir bütünüz.” diyerek tüm oyuncuları tebrik etti.

Bandırma Şubemiz iki oyunun ardından 16 Mayıs Salı günü saat 19.40'ta sahil bandında “Tango Wals” gösterisi ile etkinliklerine devam ederken 17 Mayıs Çarşamba günü de yine sahil bandında saat 20.15 te “İzmir yöresi halk oyunları” ekibi gösterisi ile sanatseverlerin hizmetinde olacak.