• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Yönetim Sekreterimiz 1 Mayıs’a Ankara’da Katıldı

Sendikamız Ankara Şubesi 1 Mayıs’ı Tandoğan Meydanı’nda kutladı. Sendikalar, dernekler, odalar, siyasi partiler, demokratik kitle örgütlerinin temsilcileri; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yağmur altında, kutlamanın yapılacağı Tandoğan Meydanı'na sloganlarla yürüyüşe geçti.

Sendikamız Genel Yönetim Sekreteri Ali Haluk Koşar, Ankara Şube Yöneticileri ve şubemizin örgütlü olduğu işyerlerinden temsilciler sabah erken saatlerden itibaren Ankara Şube önünde bir araya geldiler. Kırıkkale Şubemiz de Ankara Şubemizle birlikte Tandoğan’daki 1 Mayıs kutlamasına katıldı.

Ankara Şubemizin yeni örgütlendiği Drogsan, Provet, Oasis işyerlerindeki üyelerimiz de 1 Mayıs’a yoğun katılım gösterdiler. Genel Yönetim Sekreterimiz Ali Haluk Koşar ve Şube başkanımız Murat Yıldırım’ın yaptığı 1 Mayıs konuşmasının ardından TÜMTİS Sendikasıyla birlikte Tandoğan meydanına yüründü. Mitingde hayat pahalılığına, emekçilerin sorunlarına, örgütlenmelerin önündeki engeller gibi başlıklar öne çıktı. Yağmur altında yapılan kutlama başladığı gibi coşkuyla sona erdi.

02.05.2024