Basın Açıklaması... Basın Açıklaması...

Hain Saldırıyı Kınıyor, Terörü Lanetliyoruz!

28 Haziran Salı günü Atatürk Hava Limanı'nda bir terör saldırısı gerçekleşti. Merkez Yönetim Kurulumuz saldırıyı kınayarak bir basın açıklamasında bulundu.

Yapılan basın açıklamasının tam metni aşağıda yer almaktadır.

29.06.2016

28 Haziran akşamı Atatürk Havalimanı'nda, gerçekleştirilen terör saldırısı sonucu, 36 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, 140'tan fazla yaralımızın bulunduğunu üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.

Daha önce, durakta otobüs bekleyen sivilleri hedef alan terörist zihniyet, bu kez de uluslararası havalimanında menfur eylemi gerçekleştirmekten çekinmemiştir. Korku ve panik ortamı yaratarak, hayatı yaşanmaz kılmaya çalışan, bu yolla milletimize yön çizmenin hesabını yapan karanlık şer odakları, asla amacına ulaşamayacaktır. Milletimiz; birlik olmanın verdiği güçle tüm bu zorlukların üstesinden gelecek, terörün önünde duran en sağlam set olacaktır.

İnsani, dini, ahlaki veya siyasi hiçbir değer taşımayan terörist faaliyetlerin her türlüsünü şiddetle kınıyoruz. Görevleri başında şehit düşen güvenlik güçlerimize ve bu menfur saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Milletimizin başı sağolsun...

Petrol-İş Sendikası