İsveçli sendikacılar Tüpraş'ta...

26.10.2007

İsveçli sendikacılar Tüpraş'ta...26.10.2007İsveç "IFMETALL" Sendikasının yöneticileri Emanuel POLI, Jörgen NASSTROM, Roland ANDERSSON, Anette BERG, Cintra Paegle LOTHEN, Lars WEDIN, Marcus KVARNBERG, Maria HORNSTEN, Catrine SUNESSON, Christina LUNIN, Erik ANDERSSON, Carin WALLENTHIN, Mats SVENSSON 22 Ekim Pazartesi günü Petrol-İş Sendikası'nın misafiri olarak Sendikamız eğitim uzmanı Erhan KAPLAN rehberliğinde ilimize geldiler. Tüpraş Rafineri Müdürlüğü önünde Petrol-İş Kocaeli Şube Başkanı Ali Ufuk Yaşar, İdari Sekreter Salih Efe ve rafineri işyeri temsilcileri tarafından karşılandılar. İzmit Rafinerisi'nin gezdirilmesinin ardından İsveçli sendikacılara İzmit Rafinerisi hakkında fabrika yetkilileri tarafından brifing verildi. Yenilen öğle yemeğinin ardından Petrol-İş Kocaeli şubesine gelen misafir sendikacılara Başkan Ali Ufuk Yaşar ikramlarda bulundu.Sendikacılarla Kocaeli Şubesi, Kocaeli sanayisi, sendikal konular, Türkiye'nin AB süreci ve son günlerde ülkemizin gündemindeki terör olayları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. IFMETALL Yöneticisi Emanuel POLI gördükleri misafirperverlik karşısında çok memnun olduklarını ve İzmit' e tekrar ziyarette bulunacaklarını ifade etti. Ali Ufuk YAŞAR tarafından İsveçli sendikacılara ilimizin meşhur tatlısı pişmaniye ve saray helvası hediye edildi.