ÖDÜL TÖRENİ

İzmir Şubemizde Ödül Töreni Yapıldı

Genel Merkez Yöneticilerimiz İzmir’de Petrol-İş Sendikası Marş Yarışması'nda eseri ödüle değer görülen üyemize ve üyelerimizin milli sporcu olan çocuklarına ödül ve plaketlerini verdi.

23.11.2016

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca, Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Genel Eğitim ve Örgütlenme Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik, İzmir Şube Başkanımız A.Gani Gündoğdu, Başkan Yardımcımız Orhan Zengin, Başkan Yardımcınız (Mali) Özgür Şadi, Şube Temsilcilerimiz ve Yöneticilerimizin katılımıyla 22 Kasım 2016 tarihinde İnciraltı Mercan Restaurant'ta bir ödül töreni yapıldı.

Ödül töreninde Petrol-İş Sendikası Marş Yarışması'nda dereceye giren İzmir Şubemizin örgütlü olduğu Tetra Pak işyerinde çalışan üyemiz Şakir Sarıoğlu, yine Tetra Pak işyerinde çalışan üyemiz Orhan Vatansever'in milli sporcu olan çocukları Berk Vatansever ve Buse Vatansever, Toyo Matbaa'da çalışan üyemiz Hikmet Süvari'nin milli sporcu olan kızı Büşra Süvari'ye plaket ve ödülleri yöneticilerimiz tarafından verildi.