• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Kırıkkale'deki patlamada Harb-İş üyesi dört işçi kardeşimizi kaybettik

Kırıkkale’de Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Mühimmat Deposunda yaşanan kazada Harb-İş üyesi  dört işçi kardeşlerimizin hayatını kaybetmesinden derin üzüntü duyduk.Kazada yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, çalışma arkadaşlarına ve Harb-İş camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Basın Servisi
04.01.2012

Kırıkkale’de Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Mühimmat Deposunda yaşanan kazada Harb-İş üyesi Salih Erkeç, Adnan Dağdeviren, Samet Aygar ve Cezayir Çalışkan adlı işçi kardeşlerimizin hayatını kaybetmesinden derin üzüntü duyduk.Kazada yaşamını yitiren Harb-İş üyesi kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, çalışma arkadaşlarına ve Harb-İş camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Şırnak - Uludere'de yaşanan ve 35 genç insanımızın yaşamını yitirdiği acı olaydan sonra Kırıkkale'de de böyle bir kazayla işçilerin yaşamını yitirmesi yeni bir yıla girerken ve yeni yılın ilk günlerinde yaşanan acıları daha da ağırlaştırdı.

Bu tür işyerlerinde çalışanlar her zaman ölüm ve yaralanma riski altında, zor koşullarda görev yapmaktadırlar. Bu tür riskli işyerlerinde işçi sağlığı ve iş güvenliği tedbirlerine daha fazla dikkat edilmesini ve bu kazada sorumluluğu olanların araştırılmasını talep ediyor, kazada yaşamını yitirenlerin yakınlarının acılarını paylaşıyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

PETROL-İŞ SENDİKASI

MERKEZ YÖNETİM KURULU