• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Kocaeli Şubemizden Kırıkkale Şubemize Ziyaret

28.02.2018

Kocaeli Şube Başkanımız Salih Akduman, Başkan Yardımcılarımız Nesimi Yetişioğlu, Tekin Kara, TÜPRAŞ Genel Müdürlüğü İşyeri Baştemsilcisi Emrah Savgu, TÜPRAŞ İzmit Rafinerisi Baştemsilcisi Teoman Aydınoğlu, temsilcilerimiz Kamil Keskin, Vahap Orhan, Bayram Tekiner, Şeref Altınbaş ve Ahmet Akbaş’tan oluşan heyet Kırıkkale Şubemizi ziyaret ettiller.
Kocaeli Şube heyetini Kırıkkale Şube Başkanımız Recep Sefer, Başkan Yardımcıları Murat Kaya ve Cevdet Karabıyık karşıladı. Kırıkkale Şube ziyaretinin ardından Kocaeli Şube heyeti TÜPRAŞ İzmit Rafinerisi Bakım Grubu’nda çalışan bir grup üyemizin geçici görev ile TÜPRAŞ Kırıkkale Rafinerisi’nde görevlendirilmesi nedeniyle TÜPRAŞ Kırıkkale Rafinerisi’ne ziyaretlerde bulundular. Atölyeler bölümünde çalışanlar ile bir araya gelip sohbet eden heyet daha sonra Kırıkkale Rafinerisinde geçtiğimiz günlerde iş kazası sonucu yaşamını yitiren Ali Hurşut’un çalıştığı EÇK ünitesini ziyaret ederek çalışma arkadaşlarına başsağlığı dilediler.
Ünite ziyaretleri sonrası TÜPRAŞ Kırıkkale Rafineri Müdürü Sinan Girgin ile Bakım Müdürü Semih Memişoğlu'nu da ziyaret eden Kocaeli Şube heyetimiz rafineriden ayrıldılar.