• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Merkez Yöneticilerimiz Düzce Şubemizin İftar Yemeğinde

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca, Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut Düzce Şubemizin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

21.06.2017

Düzce Şubemizin düzenlemiş olduğu iftar yemeği 20 Haziran Salı günü Düzce’de Acaroğlu tesislerinde gerçekleşti.

İftar programına Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca, Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, Merkez Denetim Kurulu Başkanımız Yusuf Ziya Kahyaoğlu, Gebze Şube Başkanımız Süleyman Akyüz, Kocaeli Şube Başkanımız Salih Akduman, Başkan yardımcılarımız Nesimi Yetişoğlu, Tekin Kara, Düzce Şubemizin örgütlü olduğu SP 1 ve SP 2 İşyerlerinden temsilcilerimiz ile birlikte Düzce’de yer alan sendikalardan temsilciler de konuk olarak katıldı.

Genel Merkez Yöneticilerimiz ayrıca iftar programı öncesinde SP1 ve SP2 fabrikalarında çalışan üyelerimizi ziyaret ettiler. Merkez Yöneticilerimize bu ziyaretlerinde Düzce Şube Başkanımız, Başkan Yardımcılarımız, Yönetim Kurulu üyelerimiz, Denetim Kurulu üyelerimiz,  Disiplin kurulu üyelerimiz de eşlik etti.