Merkez Yöneticilerimizden Mefar İlaç İşyeri’nde 8 Mart Kutlaması

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, Denetim Kurulu Başkanımız Yusuf Ziya Kahyaoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yeni örgütlendiğimiz ve çok sayıda kadın üyemizin çalıştığı İstanbul 2 Nolu Şubemiz kapsamında olan Mefar İlaç İşyerini ziyaret etti.

09.03.2017

İstanbul 2 Nolu Şubemizde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliği yeni örgütlendiğimiz ve çok sayıda kadın işçinin çalıştığı Mefar İlaç Fabrikası işyerimizde Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, Denetim Kurulu Başkanımız Yusuf Ziya Kahyaoğlu, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanımız Niyazi Recepkethüda ve kadın üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Üyelerimizle öğle arasında bir araya gelen Genel Başkanımız üyelerimizin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutladı, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Yaşar, konuşmasında Ankara'da  düzenlenecek olan etkinliğe katılmak üzere Bursa’dan Ankara’ya doğru yola çıkan Türk Metal Sendikası üyelerinin geçirmiş olduğu trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden işçilere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diledi. Konuşmanın ardından üyelerimize hediye takdim edildi.

8 Mart etkinliğinin ardından Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, Denetim Kurulu Başkanımız Yusuf Ziya Kahyaoğlu, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanımız Niyazi Recepkethüda’dan oluşan Petrol-İş heyeti Genel Müdür Şefik Renda ve İnsan Kaynakları Müdürleri Can Alemdar ve Hasan Cebir ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundular.

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, üyelerimize yönelik bir mesaj yayınladı.

Değerli üyelerimiz, Sendikal mücadelemizi ve faaliyetlerimizi ülkemiz oldukça hassas günlerden geçerken sürdürüyor,  üyelerimizin hak ve menfaatlerini en yüksek seviyeye çıkarmak için çalışmaya devam ediyoruz. Zor koşullarda çalışanların haklarını korumak ve demokrasinin olmazsa olmazı olan “örgütlü toplum”un gereğini yerine getirmek için çaba gösteriyoruz. Yarın milli bayramlarımızdan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı tüm yurtta kutlayacağız. Bu vesileyle ülkemizi empery...