• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

SENDİKALI OLMAYA KARŞI ÇIKAN İŞVERENDEN MUTLULUK PANKARTI

İzmir Şubesi
12.05.2013

İzmir Şubemizin kapsamında bulunan Anadolu Cad. No:170 Karşıyaka – İZMİR adresinde kurulu 24 Ağustos 2011 tarihinde örgütlenerek Bakanlığa  yetki müracaatında bulunduğu Karşıyaka Petrol Gıda San. Tic. Ltd. Şti. işyerinde  işverenin iş kolu itirazıyla uzayan hukuk mücadelesi  üyelerimizin kararlı tutumuyla 1,5 yıl sonra 25 Mart 2013 tarihinde  TİS imzalanarak sona erdi.

Toplu İş Sözleşmesiyle üyelerimize %19 ücret, sosyal haklarla birlikte %53 zam alındı.

İzmir'in Karşıyaka ve Çanakkale yolu üzerinde kurulu bulunan  Karşıyaka Petrol Gıda San. Tic. Ltd. Şti. İşvereni sendikanın sanıldığı kadar zarar veren bir kurum olmadığını, aksine işyerinde disiplin ve karlılığını arttırdığı dile getirip,  işyerine astırdığı ''TÜRKİYE'DE SENDİKALI OLAN İLK VE TEK BENZİN İSTASYONU'' pankartından sonra satışların daha da arttığını belirtti.

Demokrasi ve örgütlü toplum konusunda duyarlı olan İzmir halkının araçlarına bu benzin istasyonundan yakıt aldıkları sendikamız İzmir Şube Başkanlığı tarafından tesbit edildi.

Karşıyaka Petrol Gıda San. Tic. Ltd. Şti. İşvereninin düşüncelerinin Türkiye'deki tüm işverenlere yol göstermesini ve örnek olmasını diler,  Karşıyaka Petrol Gıda San. Tic. Ltd. Şti. işverenine ve üyelerimize teşekkür ederiz.

Kaynak: İzmir Şubesi