• 25.Dönem 9. Olağan Başkanlar Kurulu açış konuşması

• 25.Dönem 9. Olağan Başkanlar Kurulu açış konuşması

Başkanlar Kurulumuzun değerli üyeleri, Türkiye’nin ekonomik, siyasal ve toplumsal sorunları giderek ağırlaşmakta, toplumsal gerginlik sürekli tırmanmaktadır. Toplum, demokrasi ve barış eksenli sorun çözme yeteneğini giderekten kaybetmekte, hoşgörü ve sağduyu yerine; çatışma ve şiddet kültürü topluma egemen olmaktadır.
  • 'Lübnan'a asker gönderilmesin'

• 'Lübnan'a asker gönderilmesin'

Lübnan’a asker gönderilmesi oylamasına katılacak bütün Milletvekillerine sesleniyoruz; “Gençlerimizin bu bataklığa gömülmesine izin vermeyin, ABD’nin Büyük Ortadoğu Projesini onaylamayın. “Tüm Dünyada halkların huzuru, kardeşliği ancak Barış ile sağlanır. Barış için, toplumumuzun onuru için, gençlerimizin ölmemesi için Lübnan’a asker göndermeyin.

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...