• İzmit Rafinerisi işçilerinden Genel Sekreterimizi ziyaret

• İzmit Rafinerisi işçilerinden Genel Sekreterimizi ziyaret

Kocaeli şubemizde örgütlü Tüpraş İzmit Rafinerisi Laboratuvar Bölümünde çalışan Petrol-İş üyesi işçiler 30 Kasım'da, genel merkezimizde Genel Sekreterimiz Ali Ufuk Yaşar'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.
  • Tüpraş işçisi özelleştirmeye bir kez daha hayır dedi

Tüpraş Genel Müdürlüğü ve İzmit Rafineri Müdürlüğü'nde gündüz vardiyası çalışanları vardiya değişim saatinde fabrika önünde toplanarak, Tüpraş’ta yürütmeyi durdurma kararını uygulamayan ÖİB yetkililerini bir kez daha protesto etti
  • 'Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devleti midir?'

Tüpraş İşçileri Soruyor: 'Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devleti midir?' 02 Şubat 2006 tarihinde Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu tarafından verilen yürütmeyi durdurma kararının ÖİB’ye tebliğ edilmesinin 27. gününde, Petrol-İş Sendikasına üye işçiler bugün bir kez daha eylem yaparak hükümeti ve tüm ilgilileri uyardı: 'Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devleti ise derhal mahkeme kararı uygulansın!'
  • Kocaeli Tüpraş işçisi dolum ve satış yapmadı

Tüpraş Genel Müdürlüğü ve İzmit Rafineri Müdürlüğü'nde çalışan Petrol-İş sendikası üyesi işçiler, Tüpraş’ta yargı kararının uygulanması için 1 gün dolum ve satış yapmadı.
  • 'Hukuk herkese lazımdır'

Danıştay İ. D. Kurulu’nun yürütmeyi durdurma kararı verdiği Tüpraş ihalesinde, kararın bir an önce uygulanmasını isteyen Petrol-İş üyesi işçiler bu sabah İzmir Rafinerisi önünde toplanarak eylem yaptı.
  • 'Mahkeme kararı derhal uygulansın'

Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu’nun yürütmeyi durdurma yönünde verdiği kararın Petrol-İş Sendikasına 17 Şubat Cuma günü tebliğ edilmesinin ardından bu sabah, Tüpraş’a bağlı bütün rafinerilerde olduğu gibi, İzmir Rafinerisinde de eylem yapıldı. İşçiler, bir saat geç işbaşı yaptı.
  • Tüpraş’ta yargı kararı derhal yerine getirilsin

Tüpraş İzmit Rafinerisinde ve Tüpraş Genel Müdürlüğünde çalışan Petrol-iş üyeleri 20 Şubat 2006 Pazartesi günü bir saat gecikmeli işbaşı yaptılar. Fabrika kapısı önünde toplanan işçilere yürütmeyi durdurma kararı hakkında bilgi verildi.
  • Tüpraş İzmit Rafinerisi'nde iş bırakma eylemi

26-27.01.2006 Tüpraş devir işlemlerinin 26.01.2006 Perşembe günü tamamlanması ve 27.01.2006 Cuma günü de Koç-Shell ortaklığına devrinin gerçekleşmesini protesto için Tüpraş’ın gerçek sahipleri olan çalışanları 26 Ocak 2006 Perşembe günü saat 08.00’ den itibaren iş bıraktı.

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...