• ICEM Kadın Sorumlusu 8 Mart'ta İstanbul'da direnişçi kadın işçilerle olacak

Uluslararası Kimya, Enerji, Maden ve Genel İşçi Sendikaları Federasyonu (ICEM) Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları Sorumlusu Carol Bruce, Türk-İş içinde mücadeleci sendikaların yan yana gelmesiyle oluşan  Sendikal Güçbirliği Platformu Kadın Koordinasyonu'nun 8 Mart boyunca gerçekleştireceği etkinliklere katılmak üzere 7 Mart 2012 Çarşamba günü İstanbul'a geliyor.
  • 'Şiddete son' demek için buluşuyoruz

Sendikal Güç Birliği Platformu Kadınları bugün Tuzla Kampana Deri'de hep birlikte “Kadına Yönelik Şiddete Son” diyecek. Tuzla buluşması için yapılan çağrının videosunu izleyebilirsiniz.
  • 'Şiddete son' demek için buluşuyoruz

Sendikal Güçbirliği Platformu Kadınları 25 Kasım günü Tuzla Kampana Deri'de hep birlikte “Kadına Yönelik Şiddete Son” diyecek. Tuzla buluşması için yapılan çağrının videosunu izleyebilirsiniz.
  • Hep birlikte 'şiddete son' diyoruz

• Kadına yönelik şiddete son

SGBP kadınları, 25 Kasım'da Kampana Direnişi'ndeki kadınlarla birlikte  “Evde, İşyerinde, Sokakta Kadına Yönelik Şiddete Son” diyecek.
  • 'Kadına yönelik şiddete son'

25 Kasım'da Kampana Direnişi'ndeki kadınlarla birlikte; “Evde, İşyerinde, Sokakta Kadına Yönelik Şiddete Son” diyeceğiz.
  • Taksim ve Kadıköy'de stand açılıyor

Sendikal Güç Birliği Platformu kadınları 25 Kasım 2011'de Tuzla Kampana Deri'de gerçekleştirecekleri buluşma için hazırlıklarını sürdürüyor.
  • 25 Kasım hazırlıkları sürüyor

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü”nde “ Kadına Yönelik Şiddete Karşı” platform kadınlarının başlatacağı kampanya ile ilgili ikinci toplantı 10.11.2011 Perşembe Günü Petrol-İş Sendikası Genel Merkezi’nde yapıldı.