• 'Güvenceli iş, şiddetsiz yaşam'

Sendikal Güç Birliği Platformu (SGBP) Kadın Koordinasyonu bu yıl da 8 Mart etkinliklerine direniş alanlarında başladı.
  • Sütaş’ta direnişten vazgeçmeyen sendikaya polis baskını

Sendikaya üye oldukları için işten atılan işçilere destek olmak amacıyla Sütaş ürünlerine boykot çağrısı yapan Tek Gıda-İş’ in İzmir 7 No’lu Şube ve İstanbul Avrupa Yakası şubeleri, Sütaş işverenin şikâyeti üzerine polis tarafından basıldı. Arama yapılan şubelerde, Sütaş boykotuna ilişkin basılı malzemeler toplandı, şube başkanlarının ifadeleri alındı
  • Gebze'de 800 İşçi Grevde

KOCAELİ - Gebze'deki Mondelez Şekerleme Fabrikası'nda, Tek Gıda İş sendikası ile işveren arasındaki görüşmelerin olumsuz sonuçlanması üzerine 800 işçi dün sabah greve başladı.
  • Sendikalardan Sütaş Ürünlerine Boykot

Petrol İş sendikasının ardından Belediye İş Sendikası da Sütaş'ta işten atılan işçiler geri alınana, baskılara son verilip, sendika hakkı tanınana kadar Sütaş ürünlerini boykot ederek tüketimden ge
  • Sendika Düşmanı Sütaş'ın Ürünlerini Tüketmiyoruz

Tek Gıda-İş Sendikası'nın bir süreden beri örgütlenme mücadelesi verdiği Sütaş'ta işveren sendikalı olmak isteyen işçilere baskı uygulamaya devam ediyor.
  • Eti Gıda işçilerinin grevini destekliyoruz

Tek Gıda-İş Sendikası üyesi Eti Gıda işçilerinin grevini destekliyoruz.
  • Tek Gıda- İş sendikasına destek

Tek Gıda-İş sendikası iımza kampanyası başlattı.
  • Tek Gıda- İş sendikasına destek

Tek Gıda-İş sendikası iımza kampanyası başlattı.