• Sendikalardan Sütaş Ürünlerine Boykot

Petrol İş sendikasının ardından Belediye İş Sendikası da Sütaş'ta işten atılan işçiler geri alınana, baskılara son verilip, sendika hakkı tanınana kadar Sütaş ürünlerini boykot ederek tüketimden ge
  • SENDİKAL YENİLENME

Uzunca bir süredir emekçilerin çalışma ve yaşam koşullarını doğrudan ilgilendiren, bugünleri ve geleceklerini olumsuz etkileyen yasal düzenlemeler ve fiili uygulamalar hayata geçiriliyor.
  • Bursa Şubemizden SÜTAŞ İşçilerine Dayanışma Ziyareti

Bursa Şube Yönetim Kurulumuz ve üyelerimizin yoğun katılımıyla Bursa Karacabey'e giderek direnişte bulunan Sütaş işçilerini 25 Mayıs Tarihinde ziyaret ederek dayanışma dileklerini ilettiler.
  • Sendikamızdan Yatağan İşçilerine Dayanışma Ziyareti

16 Nisan 2014 tarihinde Çarşamba günü Ankara da Yatağan, Yeniköy, Kemerköy, Çatalağzı Termik Santralleri ile kömür ocaklarının özelleştirilmesine karşı çıkan maden ve enerji işçilerinin Özelleştirme İdaresi karşısındaki Kurtuluş Parkında direnen işçilerin eylemlerine destek vermek amacıyla, Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Nimetullah Sözen, Ankara Şube Yöneticilerimiz, Temsilcilerimiz ve Üyelerimizle birlikte  ziyarette bulundu.
  • Aliağa Şubemiz Greif İşçilerine Destek İçin Basın Açıklaması Yaptı

Aliağa Emek ve Demokrasi Platformu, Greif direnişine yönelik polis saldırısına karşı basın açıklaması yaptı.
  • 'Gazeteci Forumu'nun eylemini destekliyoruz

Sendikal Güç Birliği Platformu olarak sansür ve otosansür şartlarında mesleğini yapan gazetecilerin “BIRAK İŞİMİ YAPAYIM! PENGUEN KUTUPTA GÜZEL!” çağrısına kulak veriyor ve onlarla dayanışma içinde olduğumuzu bildiriyoruz.
  • Uluslararası Mersin Limanı (MIP) ile Taşeron Firmadan Atılan İşçilerin Kuklalı Eylemi

Türk-İş Mersin Şubesi üyesi bir grup liman işçileri ile birlikte ortak basın açıklaması yaptı.
  • Sendikamız Tüm Gücüyle Yanınızda Olacak

Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın ve Aliağa Şubesi yöneticileri Levent'te beş gündür Çukurova Holding'in önünde eylem yapan BMC işçilerine bir destek ziyaretinde bulundu.Türk-Metal Sendikasında örgütlü BMC emekçileri, bir  hafta önce İzmir'den yola çıkarak  iki koldan Ankara ve İstanbul'a yürüyüş başlatmışlardı.
  • Bursa Şubemizden BMC İşçilerine Destek

BMC’nin İzmir’deki 50 yıllık fabrikasında çalışan işçiler, iş, ekmek, gelecek mücadelesi için yollara çıktılar.
  • 50.Gününde THY işçileriyle dayanışma

Grev hakkına sahip çıktığı için işten atılan Hava-İş üyesi Türk Hava Yolları işçileri, direnişlerinin 50. gününde AKP İstanbul İl Başkanlığı önünde eylem yaptı.

Sayfalar

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...